Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Legoland

PC
Legoland
  • Genre
    Pussel
  • Releasedatum
    2000
  • Utvecklare
    Electronic Arts, Lego Media, DICE
  • Antal ägare
    100
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
6.3 9

Speltest av Micke_123

Inskickad av Micke_123 den 25/02 -06 13:25

Handling / story / vad man gör i spelet
Legoland är ett spel där man ska bygga upp sin egna legopark. Det finns 4 olika teman: Legoland, Borg, Wild West och Adventures tema. Det finns 10 olika nivåer. Varje nivå har en stads namn( jag tror att det är huvudstäder, men är inte helt säker, det kanske kan vara land också).Om man spelar i en nivå som heter tillxempel Holland ( jag tror att det finns en nivå som heter Holland, men är inte helt säker) så finns det en liten byggnad som heter Minilandet Holland som besökarna kan gå och titta på. Cirka var tionde minut kommer en park inspektör och inspekterar parken, man har 10 chanser på sig att klara en inspektion.För att klara en nivå måste man klara en inspektion, om man inte klarar en inspektion av 10 stängs parken. I parken kan man ha en berg och dalbana, den finns i borg-temat och heter : Sensorbanan. Om man klickar på en person kan man se hur han/hon mår och om han/hon ska gå hem och om han/hon är hungrig/mätt.Det finns många olika matställen, attracktiononer och växter! I legoland temat finns det i växter tillexempel. blommor, blomsterrabater, tallar och buskar.I wild West temat finns det kacktusar och 2 sortes buskar.I borg temat finns det:stora tallar och små tallar.I adventures temat finns det: djungel växter. Man kan inte spela multiplayer.Spelet kostade runt 250 kr(min kompis Fredrik har lånat spelet av mig och har gort ett test där han skrev att det kostade runs 99 kr som är fel).

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är jättekul! Jag tycker att det är bra att när det står någonting så berättar en gubbe det så att man själv slipper att läsa det!Spelett tar lång tid atröttna på(jag har inte tröttnat på det ännu, jag tror att jag fick spelet fö 2-3 år sen)! Nästan hela tiden kommer det nya kluriga uppgifter att klara.

Betyg till spelet
Grafiken gav jag en 9 för det var bra men cinte jättebra. Spelkänslan gav jag en 10 för man känner sig nästan inne i parken! Ljudet fick också en 10 för det var jättebra och man hörde tydligt vad gubben som läser upp vad man ska göra väldigt tydligt! Hållbarheten gav jag en 10 för att spelet har hållt i 2-3 år.

Totalbetyg: 9.8 Ljud: 10 Grafik: 9 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10