Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inLego Island 2: The Brickster's Revenge

PC
Lego Island 2: The Brickster's Revenge
 • Genre
  Äventyr
 • Releasedatum
  3 oktober 2001
 • Utvecklare
  Silicon Dreams, Lego Software
 • Antal ägare
  125
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.4 4.5

Speltest av Lukas_dif

Inskickad av Lukas_dif den 11/09 -05 14:12

Handling / story / vad man gör i spelet
Ditt namn är Pepper och du arbetar som pizzautdelare på Lego Island, en dag får du i uppdrag att lämna en pizza till Brickster som sitter i fängelse på ön, ( du besegrade honom i förra spelet ) han beställde en pizza med extra mycket chili. När han har ätit upp pizzan så bränner han sönder gallret till buren med sin "superchiliandedräkt" vilket är supertöntigt men dock superkul. Ditt uppdrag blir att åka runt mellan de olika legoöarna och hjälpa dom att städa upp röran som Brickster ställt till med och sedan fortsätta jaga Brickster.

Genom att besegra olika fiender genom att kasta pizzor på dom och klara olika uppgifter så går det rätt fort att klara spelet.

Vad jag tycker om spelet
Som jag sade i artikeln ovanför, supertöntigt men superkul och trots det dåliga ljudet och den gammalmodiga grafiken så är spelet rätt så kul, mängder av tråkiga men ändå roliga uppgifter som får tiden att gå. Spelet rekomenderas från 3 år och uppåt men jag tycker ändå att om man ger det en chans så kanske, det beror på er.


Betyg till spelet
Grafik: Dåligt och slarvigt, som de flesta andra legospelen, väldigt kantigt.

Spelkänsla: Bedrövlig, finns inget mer att säga.

Ljud: Som de flesta andra legospelen här också, slarvigt och framför allt konstiga ljud.

Hållbarhet: Här är det mest konstiga med detta spel, trots att allt är dåligt, grafiken, spelkänslan och ljudet så är det ett riktigt kul spel. Kanske låter konstigt men det är bara så. Rekomenderas trots allt inte..

Totalbetyg: 4.5 Ljud: 4 Grafik: 3 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 2