Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inLego Indiana Jones: The Original Adventures

PC
Lego Indiana Jones: The Original Adventures
 • Genre
  Äventyr
 • Releasedatum
  6 juni 2008
 • Utvecklare
  Traveller's Tales
 • Antal ägare
  28
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.7 9.5

Fler fusk

Tips

Inskickat av Danne_97 den 06/02 -09 19:42

Så här får man Han Solo:
Du ska hitta alla 5 gubbarna från LEGO Star Wars. Sen kan du köpa honom där man köper gubbar.

Här finns alla gubbarna:
1: På banan The Lost Temple i första episoden är det C3PO. Han sitter fast i ett rör. Han finns bakom järndörren som finns i rummet där man tar den där guldgrejen. (Behövs bazooka el. en bombgubbe om spränger dörren på Free Play.)

2: På banan Into The Mountains i första episoden är det Luke när han är i snögrottan. Han är i ett av stupen där det brakar ner is. (Behövs bazooka el. en bombgubbe som spränger glaset på Free Play. Man kan också vara Willie och skrika.)

3: På banan City Of Danger i första episoden är det chewbacca (vet inte hur han stavas) som sitter inne på ett café. Han är inne i ett café som ligger bakom en dörr som man bara kan låsa upp med en bok. Stället är bakom bilen som man ska reparera i typ slutet av banan. (Behövs en bokgubbe som öppnar dörren och en liten gubbe som ska krypa igenom en lucka för att komma till chewbacca inne i caféet på Free Play.)

4: På banan Free The Slaves i andra episoden är det Leia. Hon sitter i en cell i rummet där man ska befria många slavar. Om man går mot stupet där så finns det en klättergrej som du ser när du går efter kanten. Där nere är en väg som leder till Leia. (Behövs en bazooka el. en bombgubbe för att både spränga skrot och prata med gubben i luckan så att han öppnar cellen där Leia ligger på Free Play.)

5: På banan Desert Ambush i tredje episoden är det R2D2. Han är i en behållare på ett högt ställe i början av banan. Det är den enda gubben från LEGO Star Wars som man inte behöver spela Free Play. Du ska vara Indy och hoppa på en häst och gå längst till vänster. Där ska man trycka på hoppknappen så hästen slänger upp dig. Då ska du ta tag i en klättergrej och komma upp dit. Sen ska du bara ställa dig på plattan så du tar fram piskan och piskar ner luckan. Då kommer R2D2 ner.

Fusket har betyget 7 (2 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 2 kommentarer:

Stoffe7 den 07/02 -09 21:05
Kunde det, men väldigt bra tips! Bra skrivet också, man förstår. En klar 10:a!

davido8 den 21/02 -09 08:48
bra fusk en klar tia

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.