Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Kalle Kunskap: Ettan

PC
Kalle Kunskap: Ettan
  • Genre
    Barn
  • Releasedatum
    31 januari 2004
  • Utvecklare
    Nordic Softsales
  • Antal ägare
    13
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
2.9 1

Speltest av coolfire1

Inskickad av coolfire1 den 19/02 -11 13:03

Handling / story / vad man gör i spelet
Detta spel handlar om Kalle Kunskap. I spelet ska man ordna en föreställning för "ordköping". Allt var redan klart men en bäver hade stulit allt som kalle kunskap och hans vänner hade gjort på natten. Så nu får du gå runt och skriva manus, måla, komponera musik, fixa kläder och kulisser. Du har fem timmar på dig innan dagen är över.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är uruselt. Det finns inte ens någon mening med att köpa det. Uppgifterna var ju inte ens svåra. Varför skulle inte en sju åring kunna 1+3 eller sätta in lätta ord i meningar? När jag var mindre så klarade jag det på bara en timme ungefär, idag klarade jag det på bara en halvtimme eller så. Om du vill lära dig något så köp flygande start spelen. De är bättre enligt mig.

Betyg till spelet
Grafik: Vad är det här? Grafik? Skulle inte tro det. Dåligt gjorda miljöer och designen är urusel. En etta.
Spelkänsla: Finns inte. Det finns ingen mening att fortsätta när man klarat det en gång. Man tröttnar direkt. En stark etta.
Ljud: Musiken är irriterande och ljudeffekterna är overkliga. En etta.
Hållbarhet: Tråkigt, dåligt och enkelt. Man kan beskriva detta spel med dessa ord. Man tröttnar när man startar det till och med. En etta räcker knappt. Men de yngre kanske vill spela det så jag skulle rekommendera det till era yngre syskon.

Totalbetyg: 1 Ljud: 1 Grafik: 1 Hållbarhet: 1 Spelkänsla: 1