Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Kalle Kunskap: Ettan

PC
Kalle Kunskap: Ettan
  • Genre
    Barn
  • Releasedatum
    31 januari 2004
  • Utvecklare
    Nordic Softsales
  • Antal ägare
    13
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
2.9 1

Speltest av GinnyEvans

Inskickad av GinnyEvans den 24/02 -07 16:02

Handling / story / vad man gör i spelet
En elak bäver har stulit allting ifrån teaterföreställningen som Kalle Kunskap och hans vänner har fixat. Därför ska du leta reda på olika personer som björnar och fixa kläder, kulisser, skriva manus med mera för att kunna fixa allting till föreställningen i tid. Och när du fixat allting så kommer du såklart kunna titta på föreställningen tills du väljer att sluta spela. Men målet med spelet är endast att du ska få lära dig någonting.

Vad jag tycker om spelet
En treåring skulle kunna klara uppgifterna. Man ska lägga in de rätta orden i meningarna, måla som knappt går, och hålla på och trycka på musiktangenter. Det är trist, jag klarade ut spelet på några minuter när jag gick på dagis. Jag testade det idag och klarade det på runt tjugo minuter. Ska man inte kunna 3+1 eller veta att man inte kan säga Mimmi är irriterad på kaktusen som hackar på henne. Fågeln är ju såklart svaret, klart att man kan det! Det var trist och alldeles för enkelt enligt mig. Och en sak blev jag irriterad på, är det bara tjejer som ska gilla att dansa? Det verkade som det när man skulle trycka på några pianotangenter. Det är ju lika svårt som att stava till hejsan.

Betyg till spelet
En etta för grafiken, om man nu ens ska kunna kalla det för grafik.
Spelkänslan, jag kunde lika gärna bett pappa att sticka tillbaka med spelet till affären. Man tröttnar direkt, finns det ens någon logik och spelkänsla? En etta helt enkelt, skulle vilja ge den -100.
Ljud, kan man kalla det här för ljud? En etta såklart, vem skulle kunna gilla ett ljud som låter som om en pianookunning sitter och försöker spela som Mozart?
Hållbarheten, det är lika mycket besvikelse som människor på denna jord. En etta.
Jag hade väntat mig att folk dom faktiskt går i ettan skulle tycka det var svårt, det är ju själva meningen. Men en treåring skulle kunna klara det på en timme eller kanske en halv.

Totalbetyg: 1 Ljud: 1 Grafik: 1 Hållbarhet: 1 Spelkänsla: 1