Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inJust Cause

PC
Just Cause
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  22 september 2006
 • Utvecklare
  Avalanche Studios
 • Antal ägare
  41
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.2 9.4

Speltest av Zhell

Inskickad av Zhell den 03/12 -06 11:36

Handling / story / vad man gör i spelet
Man tar sig an rollen som den tuffa agenten Rico Rodriguez.
Uppdraget är enkelt, att starta en revulotion och döda landets, San Esperitos, president.
Man startar spelet genom att kasta sig ut från ett flygplan och den bild som möter mig är fantastik. Ett blomstrande paradis med berg och djungel. Och storleken på ön! Man har hela 1,024 kvadrat kilometer att utforska. Det finns över 80 olika fordon att testa och där ingår allt från bilar till flygplan och helikoptrar. Det tar faktiskt hela 15 minuter att ta sig från ena ändan på ön, till den andra, om du färdas med helikopter. Det finns självklart ett huvud uppdrag men det finns även flera sido uppdrag där du kan hjälpa de olika "gängen" på ön att ta över nya byar. Allt detta tillsammans med en underbar grafik ger ett underbart spel.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att det är ett spel som bara måste skaffas. Det finns inget som går upp imot att bara glida runt över ön i ett nyligen stulet sportflygplan. Jag kan tillbringa timmar med att leta upp och testa nya vapen och fordon. Eller varför inte försöka slå nytt rekord i "San Esperito runt". Det är rätt så likt GTA spelen men dock så mycket bättre ändå.

Betyg till spelet
Grafiken får en nia därför att den är underbar och det krävs inga laddningstider mellan de olika delarna på ön. Men det krävs en rejäl data för att klara av det.

Spelkänslan har jag gett en åtta för att det är lite segt att kontrollera Rico i olika situationer. Och bilarna kan reagera lite väl mycket när man t.ex svänger.

Ljudet får en nia pågrund av att det är näst intill perfekt. Lugn 80-tals musik när man glider runt på öns alla kust vägar men när man får polisen eller det lokala gangster gänget efter sig så höjs tempot och en tuff "bond-låt" kommer ur högtalarna.

Hållbarheten får en självklar tia då man inte kan tröttna på spelet. Valfriheten är oändlig. Man kan ta det lugnt och göra lite småuppdrag eller så tar du dig an huvuduppdraget. Eller varför inte bara glida runt och utforska San Esperitos alla hemligheter? Välj själv.

Totalbetyg: 9 Ljud: 9 Grafik: 9 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 8