Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Jurassic Park: Operation Genesis

PC
Jurassic Park: Operation Genesis
  • Genre
    Strategi
  • Releasedatum
    28 mars 2003
  • Utvecklare
    Blue Tongue
  • Antal ägare
    69
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.5 9

Speltest av CODUO

Inskickad av CODUO den 06/06 -05 23:30

Handling / story / vad man gör i spelet
Det börjar med att man har en ö. Med med tiden börjar du bygga upp stängsel, byggnader mm. Tillslut börjar du att göra massa dinosaurier. Du får besökare och de går runt och kollar på dinosaurierna. Genom spelets utspelande i de härliga karaktärerna. Kommer det bli tornados, kraftiga stormar, regn, värmeböljor mm. Man ska också vaccinera sina dinosaurier mot så mycket som möjligt. Sjukdomar, stormar mm kommer att ta död på dinosaurierna.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker spelet är roligt och spännande. Det är ett väldigt roligt äventyrs spel. Samtidigt som du kämpar dig igenom stormar och tornados måste du också se till att ingen dinosaurie rymmer. Spelet är väldigt lärorikt. Det står saker som faktiskt finns i verkligheten. Man lär sig om dna, dinosaurier mm.

Betyg till spelet
Jag ger en sjua för grafiken. Därför att det är väldigt verkliga blad mm. Men dinsaurierna är lite otydliga. Jag ger spelkänslan en nia. Det är väldigt verkligt med tornados och dinosarier. Det är en jättehärlig spelkänsla .Jag ger ljudet en tia. Det är härliga låtar hela tiden. Man hör också när dinsauriers, människor mm pratar och låter. Jag ger hållbarheten en tia. Det är långa och svåra uppdrag. Varje bana och uppdrag är minst 1 timmes speltid.

Totalbetyg: 9 Ljud: 10 Grafik: 7 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 9