Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inJurassic Park: Operation Genesis

PC
Jurassic Park: Operation Genesis
 • Genre
  Strategi
 • Releasedatum
  28 mars 2003
 • Utvecklare
  Blue Tongue
 • Antal ägare
  69
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.5 9

Fler fusk

Tips

Inskickat av Tibiajocke den 21/01 -06 00:29

Hej igen!

Nytt tips här:

Är Tyrannosaurusen ett problem?

Om du ska ha en tyrannosaurus vilket jag brukar välja bort så ha det brevid Helikopter stationen.Det är de vilktigaste för då kommer du snabbt fram till din T-Rex innan han börjar äta folk.Från början på helikptern har du bara vanliga sömn pilar vilket är ett problem mot T-Rexsen för han tål 5-6 st sådana så han hinner antagligen äta upp någon på den tiden.Det du ska göra är lätt.Det tar ju ett tag att få tag i T-Rexen eftersom man måste fixa den rätta "Dig site" och så måste man ju ha tillräckligt med DNA. På tiden innan då fixar du ju antagligen vaccin.men när du har fått Rexen så är det 2 saker du MÅSTE ha. High security fence och Sentry turret. Sentry turret gör så att när rexen kommer ut skjuts han ner (Dock bara för några sekunder). det du ska göra med helikoptern är att fixa "Retire" (Dödande skott) Det krävs 2-3 skott att döda honom då. Om det skulle vara så att Rexen dödar mer än 3 besökare lägger "INGEN" Ner dig direkt.

Tjaoo!

Ingen har betygsatt fusket ännu.

Kommentarer

Totalt 3 kommentarer:

Runemaster den 12/06 -06 10:23
Ehum, "Sentry Turrets" dödar dinos, och om man siktar bra med "Retire" så dör Rexen i 1 skott =p Och man kan söva Rexen istället för och döda den, INGEN skulle bli rätt sura i fall man sköt ner en T-Rex =P

oxfyll den 31/07 -06 19:02
man behöver bara sjuta sömn pil i huvudet så somnar han knäppgök! (:P

Granmannen den 22/12 -06 08:14
Jo det där med Rexen. Hon blir väldigt lätt stressad men...om du gör så hon har vatten,många Edmontosaurusar (vilket är hennes "preffered prey" o stor inhängnad så ska hon inte bli stressad.Och då försöker hon inte komma ut.

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.