Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Juiced

PC
Juiced
  • Genre
    Racing
  • Releasedatum
    2005-06-17
  • Utvecklare
    Juice Games
  • Antal ägare
    34
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.8 9.3

Speltest av erasse

Inskickad av erasse den 12/07 -05 13:23

Handling / story / vad man gör i spelet
Eftersom det är ett Racing spel så förstår dom flesta att man ska köra bil! Det börjar med att du får välja ett namn och Crew name alltså ett namn för dig och dina medhjälpare. Senare får du välja en Logga och en mobil, samt att du får bygga upp din egen bil! Du kan möta andra spelare över internet plus att du kan köra Arkad spel. Du får Respekt av att vinna race och förlorar respekt genom att förlora. Det finns väldigt många banor så det blir inte tråkigt! Det finns 4 stycken typer utav race. vanlig RACE, POINT TO POINT, SPRINT och SHOWOFF. Race är ju såklartsom ett helt vanligt race med ett antal många varv. Point to point ska du sköra som ett race fast endast en sträcka som kan vara böjd kurvig med svängar mm.
Sprint så ska du så snabbt som möjligt komma till mål på en alldeles rak sträcka (smartast att ha Lustgas!).
Och sist men inte minst finns det Showoff där du ska göra trick och få poäng. Det finns flera olika trick som är olika svåra tta utföra plus att det ibland finns BONUS MOVE där det står i en ruta ett trick som om du utför får extra mycket poäng för.

Vad jag tycker om spelet
Det är klart det bästa Racing spelet jag kört! Online funktionen är klart bäst men även Kariär är väldig roligt. Du kan även köra PINK SLIP där du kör mot din motståndare om din egen bil, Det är självklart sorligt att förlora som jag gjort några gånger! Men det klart bästa är att du får Modda din egen bil! Bestämma färg motor, däck, fälgar, lustgassystem mm. Ett måste för alla bilfantaster att ha!

Betyg till spelet
Grafiken är suveränt bra!!

Spelkänsla. Hyper bra, ennu bättre om man har ratt! Du kan köra manuellt eller Auto !

Ljud. Det finns väldig många olika musik snuttar där det mest är Rock eller Rap låtar som spelas. Du kan känna din motor spinna som en fin katt vid starten! Super härligt!

Hållbarhet. Det klart bästa med spelet, Du tröttnar aldrig på det! Du kan spela i timmar varje dag framför datan och köra !

Totalbetyg: 9.3 Ljud: 10 Grafik: 9 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 8