Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inIndigo Prophecy

PC
Indigo Prophecy
 • Genre
  Simulator
 • Releasedatum
 • Utvecklare
  Atari
 • Antal ägare
  1
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
4.5 7.8

Speltest av Predator

Inskickad av Predator den 30/09 -05 10:00

Handling / story / vad man gör i spelet
Du spelar som 4 personer, en av dom är Lucas Kane. Han åt på ett matställe en kväll, när han satt i ett av toabåsen förlorade han kontrollen, som om han gick över till en (helt) annan personlighet. Han gjorde tecken i sina armar med en kniv, sedan mördade han en person i badrummet. Lucas går sedan tillbaka till sitt riktiga jag. Det är nu DU får styra honom. Du väljer precis vad som ska hända: Ska han rusa ut helt blodig? Ska han gömma liket och tvätta av sig? Hur du styr är nästan som i Resident Evil, här kan du bara stå still om du ska titta runt, när du går byts synvinkel beroende på vart du går.

Vad jag tycker om spelet
Jag har ju bara spelat demot, men Indigo Prophecy verkar som ett väldigt bra spel. Att det finna flera olika sätt att klara sig igenom spelet på, om varje sak man gör förändrar HELA spelet tror jag EJ, skulle bli för stort om man gjorde 10 spel i 1, vi får vänta tills teknologin förbättras ännu mer. Det är ett spännande thriller spel där du väljer hur det ska gå!

Betyg till spelet
Som nästan alla morderna spel så är det väldigt bra grafik.

Spelkänslan är rätt stor eftersom man först inte riktigt vet vad/hur man ska göra, och det finns som sagt, flera olika sätt att klara det på. Det är ju som en TV-serie, därför är det häftigt att själv kunna välja.

Ljudet är mycket bra, fotstegen låter verkligen som fotsteg. Man hör t.o.m när man plockar upp en lapp! Strålande ljudeffekter!

Man tröttnar inte så fort på det, om man skulle bli haffad så man får börja om från senaste sparade spelet så kan man klara det på ett annat sätt än innan. Man kan variera och byta karaktär mitt under spelet så det är bra Hållbarahet.

Totalbetyg: 7.8 Ljud: 9 Grafik: 8 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 7