Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Indiana Jones and the Infernal Machine

PC
Indiana Jones and the Infernal Machine
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    November 1999
  • Utvecklare
    LucasArts, THQ
  • Antal ägare
    66
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.8 7.5

Speltest av klister

Inskickad av klister den 29/08 -05 11:21

Handling / story / vad man gör i spelet
Den äventyrande arkeiologen Inadian Jones är känd från sina spännade upptåg. Nu kan du uppleva tyska nazister som tätt in på försöker hitta gammla fynd från gravar och tempeln. Du kommer stötta på kluriga gåtor som du ska finna ett svar till. Hans pålitliga piska är så klart till hands ialla områden.

Vad jag tycker om spelet
Spelet ger en riktigt bra känsla av Dr, Jones förs till iskalla slott, Stekheta stränder, Dödliga uppdrag varje gång. Gåtor som tros inte ha ett svar uppstår väldigt ofta men det hindrar en inte, Man ska hitta lösningen som ingen tidigare hittat, lösningen som inte finns (Tror du) men en man vet vart den är och det är Lucas Arts Company :P

Betyg till spelet
Grafiken är inget mästervärk men får en sån spelkänsla i spelet så det är underbart att starta spelet. Ljudet är kanske rätt dåligt men jag är liksom ett Indiana Jones fan (Jag menade inte en svordom med ``fan´´ utan en beundrare) så även om ljudet är dåligt så är det i mina öron som ljuv musik. Och hållbarheten är så enorm så jag har kört om spelet flera gånger.

Totalbetyg: 8.5 Ljud: 9 Grafik: 6 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 9