Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Imperial Glory

PC
Imperial Glory
  • Genre
    Strategi
  • Releasedatum
    Maj 2005
  • Utvecklare
    Pyro Studios
  • Antal ägare
    19
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.8 10

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 25/08 -05 10:28

Handling / story / vad man gör i spelet
I detta spel kan man spela på två sätt. Det ena sättet är att man ska ta över Europa och norra Afrika. Detta sättet är det svåraste och kan spelas på easy, normal eller hard. Fast det heter easy så kan det vara svårt. När man spelar detta sättet så finns det två olika sätt att ta över länder. Det ena är att man tar över dem genom att marchera in med trupper i landet och det andra är att man tar över det genom politik. I det andra sättet så krigar man mot motståndarens arméer på ett scenario. detta kan vara rät knepigt om man inte väljer rätt trupper att bekämpa motståndaren med.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker detta spelet är ett måste för alla som gillar strategispel, kanske inte se som gillar RTS-spel dock. Det är ett mycket bra gjort spel i fråga om grafik och spelkänsla. Spelet påminner lite om andra spel i denna genren t. ex Age of empire och Empire earth i de hänseende att man ska utveckla sitt land med nya teknologier och nya byggnader.

Betyg till spelet
Grafik- jag sätter en tia på det med tanke på att detta spel är, i min synpunkt, ett av de bättre Risk baserade spelen i grafiken.

Spelkänsla- spelkänslan är superb. Speciellt när man spelar instant battle med tanke på att man ställer upp sina trupper precis som man vill ha dem, inom en ruta, så att man kan göra en så effektiv attack som möjligt.

Ljud- det som Pyro studios har lyckats med här är att man har lagt in det språk från den nation man spelar som. Om man t. ex spelar som Österrike så pratar trupperna tyska och inte engelska som i många andra spel.

Hållbarhet- detta spel kan man sitta timmar framför utan att tröttna på det med tanke på att det kommer upp nya scenario hela tiden, speciellt om man ska ta över "världen", för nationerna tar över varandra och försöker ta över ens nationer som man tagit över.

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10