Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Immortal Cities: Children of the Nile

PC
Immortal Cities: Children of the Nile
  • Genre
    Strategi
  • Releasedatum
    2005-02-04
  • Utvecklare
    Tilted Mill
  • Antal ägare
    8
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9 9.3

Speltest av Stegosaurus

Inskickad av Stegosaurus den 28/01 -07 19:17

Handling / story / vad man gör i spelet
I "Immortal Cities" har du chansen att bygga och styra dina drömmars Egypten. Välj bara en liten by, och sen är det bara att börja bygga. Du kan bygga massvis av byggnader, allt från små bondehus till enorma pyramider. Men du måste se till att invånarna i din stad får vatten och bröd, annars börjar dom strejka. Du måste också bygga olika monument för att få prestige, inte minst en plats för farao att vila när han dör.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet har jätte snygg grafik, husen ser verkligen jättesnygga ut och samma sak med djur som krokodiler, flodhästar och kor. Dessutom kan man gå ner på marknivå. Det är väldigt verkligt, ibland kommer tiggare och handelsmän till din stad och dessutom svämmar nilen ibland över och kan då spola bort byggnader.

Betyg till spelet
Grafiken får 10/10, speltillverkarna har verkligen jobbat på husen. Spelkänslan får 9/10, det är ganska drygt när invånarna strejkar, men precis som i verkligheten svämmar nilen över. Ljudet får 10/10, det spelas ofta musik och man hör stadens invånare prata och till och med när dom bygger hus. Hållbarheten får 8/10, spelet går ut på ungefär samma sak som Sim City 4, men är ett kul spel som jag rekommenderar speciellt för alla som gillar gamla Egypten.

Totalbetyg: 9.3 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 9