Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Hunter Hunted

PC
Hunter Hunted
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    31 oktober 1996
  • Utvecklare
    Sierra Entertainment, Dynamix
  • Antal ägare
    2
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9 7

Speltest av gbosawen

Inskickad av gbosawen den 14/01 -09 19:20

Handling / story / vad man gör i spelet
Den kände jägaren Brian letar efter den fruktade odjuret som befinner sig nere i New Yorks kloaker. När han får reda på att ett pris på 10 000 $ erbjuds till den som fångar odjuret ger han sig ut på äventyr med sin trogne assistent Jeff in till kloakerna. Det börjar inte bra, Jeff och Brian blir kidnappade av okända varelser, När Brian upplever med sina egna ögon när varelserna äter Jeff blir han skräckslagen, Han lyckas fly och ställs på hårt prov genom de 110 banor inne i kloakerna, dessutom är våran jägare jagad av varelsernas ledare nämligen odjuret som är efterlyst. Hunter Haunted (Svensk titel: Jägaren jagas)
är ett roligt actionspel där det hela tiden händer något, din uppgift är enkelt, att klara varje nivå genom att överleva varenda dödliga hinder som sätter dig och din spelskicklighet på prov.

Vad jag tycker om spelet
Då jag började spela spelet var det mycket roligt, jag upplevde något jag inte gjort tidigare. Storyn är ett pluspoäng och även ljudet, man kan bland annat höra om Brian är trött (efter att ha sprungit mycket) eller om odjuret är hungrig (när du spelar som odjuret). Ett stort plus är att du kan spela både som Brian och Odjuret och även vinna låsta spelare, en annan funktion är att spela multiplayer. Jag spelar fortfarande detta spel, hållbarheten är bra men jag spelar det en aning mindre än innan. Förut spelade jag nästan hela tiden, nu kanske jag spelare ca 1 timme per vecka. (iallafall detta spel).

Betyg till spelet
Grafiken är okej, kan liksom vara bättre men det duger.
Du får en så härlig spelkänsla när du kommit in i storyn och när du börjat spela de första nivåerna. Hunter Hunted är inget jag rekommenderar för under 12 år, jag själv spelade spelet när jag var 9 år och jag fick verkligen mardrömmar. Jag var mest rädd för trailern som beskrev spelets story.
Hunter Hunted är absolut ett spel du bör pröva. Om du vill uppleva ett äventyrsfullt actionfyllt spel bör du köpa Hunter Hunted.

Totalbetyg: 7 Ljud: 10 Grafik: 5 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 6