Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inHitman: Blood Money

PC
Hitman: Blood Money
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  21 maj 2006
 • Utvecklare
  Eidos Interactive, IO Interactive
 • Antal ägare
  67
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9 9.7

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 06/06 -06 12:25

Handling / story / vad man gör i spelet
Hitman: Blood Money är den fjärde i spelserien om lönmördaren 47. I detta spel mördar man "targets" som i tidigare spel, fast när andra lönmördare från hans agentur ICA, blir själva mördade en efter en, förstår 47 att han kan vara näst i tur. Då flyr han till Amerika för att försöka fortsätta jobba utan bekymmer. I detta nya spel har man satt in ett så kallat ökändhets-system, med detta menas att om man har slarvat eller satt igång ett blodbad i ett uppdrag, så i nästa uppdrag man kör kan civila känna igen dig eller så är det mer vakter/poliser på uppdraget.

Vad jag tycker om spelet
Jag har alltid gillat Hitman serien, mycket eftersom att det finns mer än bara ett sätt att klara ett uppdrag. Hitman seriens musik har också alltid varit i topp, likadant som i detta spel. Jag älskar det nya notoriety (ökändhets) systemet. Nu kan man alltså inte bara springa runt och döda alla som en galning utan några konsekvenser.

Betyg till spelet
* Grafik: Grafiken är bättre än jag hadde hoppats på. Det som gör det så fint är att utveklarna lagt ner så mycket arbete till att göra alla små detaljer så felfria som möjligt.
En klar tia.

* Spelkänsla: Som i alla Hitman spel är det en strålande spelkänsla, att få träda in i en lönmördares värld med allt vad det innebär gör att spelkänslan är värd en nia på gränsen till en tia.

* Ljud: Som i tidigare spel har den brilianta kompositören Jesper Kyd gjort musiken också till detta mästerverk. Och det har han lyckats med igen. Men det blir ändå en nia eftersom att om man inte har ett komplett högtalarsystem å är ljudet ganska så sterilt.

* Hållbarhet: Man kan inte bara säga: "ok ett uppdrag klart, nu till nästa". Nej, i Hitman spelen vill man köra samma uppdrag flera gånger om, just för att det finns fler än ett sätt att klara ett uppdrag.

Totalbetyg: 9.5 Ljud: 9 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 9