Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inHeroes of Might and Magic III

PC
Heroes of Might and Magic III
 • Genre
  Strategi
 • Releasedatum
  1 juni 1999
 • Utvecklare
  New World Computing, The 3DO Company
 • Antal ägare
  600
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.8 7.9

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 30/03 -06 21:59

Handling / story / vad man gör i spelet
Man har ett rike som man bygger upp genom att gå och leta efter skatter. Man kan äga gruvor och vedhus. Det handlar inte bara om att ta skatter utan att kriga mot fiender. Det finns små grupper av "monster" som kanske står vi vägen.
Dom slås du mot genom att "föda upp dem i dit slott. De finns riktiga fiender som du ska besegra, och då kanske du har vunnit spelet. På vissa banor kan spelet gå ut på något annat, te x hitta en skatt.

Vad jag tycker om spelet
Jätte bra grafik och ljud. Kanske är det lite svårt i början om man inte kan engelska så jätte bra. För att det är svårare engelska än vad jag är van vid. Det är riktigt roligt när man lär sig hur allt funkar. Det skulle finnas fler slott tycker jag. En del gubbar är lite läskiga, men inte alla tycker jag.

Betyg till spelet
Grafiken är väldigt detaljerade och därför väldigt bra. Ljudet är också mycket bra. Hållbarheten är stor för det går inte lätt sönder och hackar inte alls. I bland så tar det lite tid när datan laddar, men inte mycket. Att spela är jätte kul, för det känns som om man äger hela landet. Ljudet kan man lätt reglera genom att trycka på huvudmenyn.

Totalbetyg: 9.5 Ljud: 9 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 9