Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inHeroes of Might and Magic III

PC
Heroes of Might and Magic III
 • Genre
  Strategi
 • Releasedatum
  1 juni 1999
 • Utvecklare
  New World Computing, The 3DO Company
 • Antal ägare
  600
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.8 7.9

Speltest av F1Player

Inskickad av F1Player den 13/12 -05 07:07

Handling / story / vad man gör i spelet
Man börjar med att välja ett slott som bestämmer vilka gubbar man kan träna och vilka byggnader man kan bygga. Man väljer sedan en hero som är speciella för just det slottet. Sedan spelar man. Det är ett turordningsbaserat strategispel så man spelar i tur och ordning. Först börjar du och sedan motståndarna. Så fungerar även striderna i spelet. Man uppgraderar sin stad och utforskar kartan och tränar gubbar och ska försöka utrota sina motståndare.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är mycket bra. Det är bra musik och det är perfekt med turordning. Det gör att man inte hela tiden behöver vara på allerten och man kan tänka igenom olika taktiker och ta tid på sig när man spelar. Det är roligt att sina heroes kan gå upp i nästan hur många levels som helst och när man går upp en får man antingen välja att bli bättre på någon färdighet eller lära sig en ny. Men man kan bara ha ett visst antal för varje hero. Man kan även hitta artifacts som gör heron bättre och får andra färdigheter. Det är snygga banor som är väl konstrurerade och grafiken är helt ok.

Betyg till spelet
Jag tycker att spelet är jättekul. Grafiken är prceis lagom och helt okej utan att sticka ut, därför blir det en 7:a. Musiken är passande i spelet och förstärker upplevelsen så det blir en klar tia. Tack vare att man kan välja olika slott och ha olika heroes så kan man spela spelet nästan hur mycket som helst utan att tröttna, det finns alltid nya saker att upptäcka. Det blir därför en tia för hållbarhet. Spelkänslan får också en tia därför att det är ett genomtänkt spelsätt. Turordningsbaseringen är mycket bra till det här spelet och alla menyer är lättförståeliga.

Totalbetyg: 9.3 Ljud: 10 Grafik: 7 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10