Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inHeroes of Might and Magic III

PC
Heroes of Might and Magic III
 • Genre
  Strategi
 • Releasedatum
  1 juni 1999
 • Utvecklare
  New World Computing, The 3DO Company
 • Antal ägare
  600
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.8 7.9

Speltest av lullipup

Inskickad av lullipup den 17/05 -05 07:07

Handling / story / vad man gör i spelet
På Heroes of Might & Magic 3 ska man hyra in hjältar, bygga upp en armé och krossa fienden! Man kan köra Multiplayer, Campaign och Single Player. Spelet är baserat på olilka turer. Det finns 8 olika lag på spelet. Varje lag har olika enheter, byggnader och hjältar. Varje hjälte är antingen en strids hjälte eller en magi hjälte. En stridshjälte är specialliserad på en viss enhet. T.ex. Edric är specialliserad på Griffins. Då blir Griffins som han har i sin armé starkare. Man kan även hitta artifacts! Man kan hitta svärd sköldar osv.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet slår 4:an med god marginal. Heroes 3 ger en lugn känsla. Man kan spela det ett tag ensam, men man kan köra det med polare väldigt länge. Jag tycker att eftersom det är turbaserat är det lugn och skönt. Man behöver inte stressa, utan man kan gå och hämta ett äpple samtidigt som spelet står på.

Betyg till spelet
Jag tycker att grafiken får en 5:a för i striderna blir den ganska bra, men annars är den ganska kass. Spelkänslan är väldigt bra. Man lever sig in i spelet och blir sittande ett bra tag. Ljudet är helt okej för musiken är inte så lugn men ändå ganska lugn. Hållbarheten är ett faktum. Om man har en kompis med sig hem så kan jag lova att den kommer att säga ¨Vi spelar Heroes¨!

Totalbetyg: 7.8 Ljud: 7 Grafik: 5 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 9