Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Harry Potter: Världsmästerskapen i Quidditch

PC
Harry Potter: Världsmästerskapen i Quidditch
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
    28 oktober 2003
  • Utvecklare
    Electronic Arts
  • Antal ägare
    203
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.7 7.7

Speltest av tibian12

Inskickad av tibian12 den 18/04 -06 00:14

Handling / story / vad man gör i spelet
Först så kommer man till Hogwarts och väljer antingen Rawenclaw, Huffelpuff, Gryffindor eller Slytherin!När man har valt ett av lagen ska man köra olika träningsgrejer så att man vinner turneringen på Hogwarts!när man har vunnit där kommer till VM då ska man vinna med ett av lagen där! Det är alltså Quidditch man kör!! Först så är man jagarna och ska ta klonken och göra mål sen när man har passat tillräckligt mycket har man fått upp en mästare (som ser ut som en halvkvick i änden och motståndarna har också en sån när dom sätts ihop kan man jaga kvicken)!!!

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker det är väldigt roligt det är inte så svåra kontroller!!!! Det är utmaningar och det är bra men det är inte så svåra att man fastnar!!! Jag tycker det är jättekul!!! Det enda är att det kan bli lite enformigt! Man kan inte spela med en bärbardators tangentbord för när man ska skicka iväg dunkaren så måste man använda num lock tangenterna det är dåligt!!

Betyg till spelet
Grafiken är bra MEN det är ju inte Toppklass på den det blir lite konstigt ibland!!! Spelkänslan är jättebra det känns verkligen som man är med i spelet!!! Ljudet är väldigt bra samtidigt som man hör spelet hör man kommenatorn!!! man kan köra det länge men som jag sa det kan bli lite enformigt!!!!!!

Totalbetyg: 8.5 Ljud: 9 Grafik: 7 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 10