Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Harry Potter: Världsmästerskapen i Quidditch

PC
Harry Potter: Världsmästerskapen i Quidditch
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
    28 oktober 2003
  • Utvecklare
    Electronic Arts
  • Antal ägare
    203
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.7 7.7

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 25/08 -05 10:23

Handling / story / vad man gör i spelet
Det här spelet går ut på att man först ska vinna med ett elevhem på Hogvarts(Jag gillar Rawenclaw bäst). Efter du vunnit i Hogwarts ska du ge dej ut i VM i Quidditch( Där gillar jag England ganska mycket, men Japan är också bra). Efter du har vunnit VM en gång kan du vara det bästa laget , Bulgarien. Det bästa med det här spelet är att man styr HELA laget! men inte sammtidigt förstås.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelat är väldigt kul, men det är lite för lätt. När jag spelar på svåraste svårighets graden(Åskvigg) Vinner jag varje match och utklassar ibland dom andra lagen. Men Spelat är JÄTTE roligt när man spelar mot en kompis. Men då måste man ha vunnit VM en gång först. Men jag har märkt att om man håller in tre knappar samtidigt kan inte den andra styra. Ett litet minus för det. men jag tycker att ni som inte har spelet ska köpa det. Nått annat som är dålig är att man inte kan var Irland. Dom vann VM i boken men man kan inte styra dom.

Betyg till spelet
Grafiken är jättebra men kan vara lite bättre. Spel Känslan är strålande, man lever sig verkligen in i spelet. ljutet är också bra. Jag tänker inte så mycket på det men den är bra.Hålbar heten är inte den bässta. Det är lite lätt för det, men det är väldigt kul att spela mot en kompis. Ni får gärna skriva och fråga mej nånting om ni undra över nått. Ha det bra.

Totalbetyg: 7.8 Ljud: 8 Grafik: 8 Hållbarhet: 6 Spelkänsla: 9