Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Harry Potter och fången från Azkaban

PC
Harry Potter och fången från Azkaban
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    29 maj 2004
  • Utvecklare
    EA Games
  • Antal ägare
    461
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.3 8.3

Fler fusk

Tips

Inskickat av Irah den 09/02 -09 20:47

Jag har spelat det här spelet många gånger och kan alla fuker och koder utantill.

I början på spelet när man ska göra så att dementoren inte kommer in ska du göra så att det blåa som kommer in inte rör Harry och Ron. Man ska skjuta depulso på olika saker så man måste sikta och skjuta på rätt tillfälle.

På Rons utmaning så är det en sköld man inte brukar hitta. Man hittar den om man först skjuter depulso på en staty och tar bertie borts bönor i alla smaker och då kommer det en hemlig gång i väggen.

När man ska följa efter Neville till skötsel och vård för magiska djur så går man till Hagrids stuga och vid bakdörren är det ett trollkarlskort som man tar.

I Hermiones slutprov i slutet ska man flyga draken och när man är vid ett ställe där det är fritt så att man kan flyga mycket flyger man upp på taket och där finns det bertie botts bönor i alla smaker och dom tar man och där finns det också en sköld man tar.

När man har klarat av nästan hela spelet och har bara trollkarlskorten kvar eller porträtten som man behöver lösenord till så går du till det stället mitt emot där Dumbeldore och McGonnigall står och skjuter depulso på en stor sköld (alla måste kasta depulso samtidigt.) Då kommer det en lucka lite längre bort och man skkuter spongify på den och då hoppar man där och kommer upp till ett hemligt rum med bertie botts bönor i alla smaker och ett trollkarls kort längst bort. Men du måste skynda dig för taket faller ner, men då kan man ställa sig vid kanterna. Då faller man inte ner.

Man kan också gå in i parken med alla buskar som ser ut som djur och då går man till en platta. Man skjuter depulso på och då ska man hitta alla ansikten på djur och det går på tid. När du klarat det får du ett trollkarlskort som är fågelfenix. Du kan också gå till en person som står och säljer trollkarlskort. Då köper du så många du har råd med och när dom inte har några mer går dom därifrån. Man kan också gå till Fred och Goerge´s butik och köpa massa hemliga gångar och kort. I alla gångar finns det kort som du kan ta. Tills slut fattas det sex kort och då köper du det stora trollkarlskortet och sedan så kommer du till ett rum med massor av bertie botts bönor och där finns det fem trollkarlskort som du tar. det är roligast att ta alla bertie botts bönorna först. det går inte på tid då.

Fusket har betyget 5.67 (3 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 1 kommentarer:

Rasse502 den 25/03 -09 09:42
vet någon var man hittar de sista 8a korten? för jag har skaffat 72 kort!

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.