Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Harry Potter och den flammande bägaren

PC
Harry Potter och den flammande bägaren
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    11 november 2005
  • Utvecklare
    Electronic Arts
  • Antal ägare
    263
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8 8.2

Speltest av PC_queen

Inskickad av PC_queen den 13/04 -06 22:37

Handling / story / vad man gör i spelet
Spelet går ut på att som Harry, Ron eller Hermione klara sig igenom ett antal banor tillsammans med datorfigurer eller sina vänner. Under banorna kan du samla trekampssköldar för att låsa upp nya nivåer. Uppgifterna i Den magiska trekampen och striden mot voldemort på kyrkogården måste du klara av ensam, som Harry.

Vad jag tycker om spelet
Jag tyckte spelet var roligt och ganska lagom svårt. Det var klurigt att ta trekampsskölden från draken i förbjudna skogen, hämta ägget i prefekternas badrum och skydda sig från Grindyloggar och vattufolk i Svartsjön. den sista banan där man slåss mot lord voldemort var närmast omöjlig, men det var roligt ändå. Ett minus är att jag och min bror hade svårt att få med en tredje spelare.

Betyg till spelet
Grafiken fick betyg 7 för att det var fina miljöer och bra figurer, men skuggorna kom lite konstigt ibland. Spelkänslan fick en nia därför att man verkligen kunde tänka sig att man var en av figurerna, det var verkligen en fantastisk inlevelse och jag kan inte beskriva hur glada jag och min bror blev när vi klarade labyrinten. Det blev en sjua till ljudet för jag tyckte om de små kommentarerna från figurerna och allt hördes klart och tydligt. Hållbarheten vet jag inte riktigt vilken anledning det var till att jag skrev en sexa.

Totalbetyg: 7.3 Ljud: 7 Grafik: 7 Hållbarhet: 6 Spelkänsla: 9