Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Harry Potter och den flammande bägaren

PC
Harry Potter och den flammande bägaren
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    11 november 2005
  • Utvecklare
    Electronic Arts
  • Antal ägare
    263
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8 8.2

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 02/02 -06 19:34

Handling / story / vad man gör i spelet
Harry Potter är en skolelev på hogwarts skola... Ärsh det där har ni redan hört/läst någonstans nåja. Detta är hans fjärde år på hogwarts och det e en magisk trekamp bellan hogwarts och 2 andra skolor (kommer ej i håg namnet på dem) det ska bara vara tre deltagare (en från varge skola) med i tuneringen (har ej klarat ut spelet men berättar vad jag läst i boken) men monsterögat Mody har förhäxat Den flamande bägaren som utser varje deltagare för tuneringen. det första du ska göra när du börgar spela är att fly från en campingplats som du övernattade på efter att du sett världsmästerskapen i Quidditch. det e voldermorts anhängare (dötsätare) som gör att du måste fly. men här blir det ju jobbigt att skriva igenom hela spelet så köp det så får du se hur det går.

Vad jag tycker om spelet
Jag tyckte att dem har valt ett fel sätt att hitta till alla uppdrag och sen att man ej kan ändra kontroller (vad jag vet jag har letat!). Det är bra att man kan pausa och minimera spelet om man t.ex ska kolla fusk. Och ibland i hermione och Ron ivägen. Och dör man återupplivas man på en gång, så man kan inte riktigt dö och börga om från sparböcker.

Betyg till spelet
grafik = 9 av 10 poäng
spelkänsla = 9 av 10 poäng
ljud = 9 av 10 poäng
hållbarhet = 9 av 10 poäng

Grafikens kommentar:

Grafiken slår alla tidigare Harry Potter spel. Men det kunde varit lite bättre.

Spelkänslans kommentar:

spelkänslan i första spelet är bättre än detta spel för dä e det hemligeter roligare sätt att ta sig runt till sina uppdrag te.x till lektionen i försvar mot svartkonster i första spelet: du går runt och kan hitta en eventuell hemlighet i slottet. Men här: du är på en meny väljer bana "lektion i försvar mot svartkonster".

Ljudets kommentar: Ljudet kunde vara bättre t.ex att dem sa trollformen varje gång man gör en förballnese.

Hållbarhetens kommentar: det e lite enformigt när man så fort hittar en trekampssköld kommer till en tråkig meny och inte tillbaka till slottet!

Totalbetyg: 7.8 Ljud: 8 Grafik: 9 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 7