Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Harry Potter och den flammande bägaren

PC
Harry Potter och den flammande bägaren
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    11 november 2005
  • Utvecklare
    Electronic Arts
  • Antal ägare
    263
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8 8.2

Speltest av Belgarath

Inskickad av Belgarath den 13/01 -06 22:43

Handling / story / vad man gör i spelet
Handlingen/story/vad man gör i spelet är att man ska klara av tre kamps utmaningarna på hogwarts. Och man får broms silver och guld och man får bonusar för varje broms silver och guld Man kan få ex bönor, bonus kort och Köldar som man ska samla in. Det finns miniköldar som det finns 10 av när man har samlat in alla tio så får man en tre kampsköld. Man måste ha en viss mängd för att komma till nästa bana!!!

Vad jag tycker om spelet
Jag tyckte det var mycket roligt men dom nya tangenterna var lite svåra att använda i början men man vänjer sig efter ett tag men utmaningarna var mycket roliga och man måste köra dom om och om igen efter som man lär sig olicka trollformler och sånt. Jag tyckte trollformels kombinationerna var rätt svåra och det dar ett par gånger innan man förstår hur man ska göra.

Betyg till spelet
Grafiken var mycket bättre än dom tidigare spelen spel känslan var otrolig jag satt halva natten framför datorn för att jag inte kunde sluta spela. ljudet var också mycket bra men Karaktärerna sa fel i bland Hållbarheten är också otrolig. Jag kanske gav litte mycket i betyg men jag kunde inte ta något mindre vad kan man säga jag älskar Harry Potter spel/böcker.

Totalbetyg: 9 Ljud: 9 Grafik: 7 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10