Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inHarry Potter och den flammande bägaren

PC
Harry Potter och den flammande bägaren
 • Genre
  Äventyr
 • Releasedatum
  11 november 2005
 • Utvecklare
  Electronic Arts
 • Antal ägare
  263
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8 8.2

Speltest av _flumm_

Inskickad av _flumm_ den 05/01 -06 13:18

Handling / story / vad man gör i spelet
Det börjar med att man får höra början av boken så att man kommer in i spelet. Sedan får man välja karaktär (mellan Harry, Ron eller Hermione). Efter det kommer man till världsmästerskapen i quidditch och ska ta sig till flyttnycken. Sen kommer man till Hogwarts och minnessållet och får välja bana och karaktär (mellan Harry, Ron eller Hermione) på så vis får man fortsätta tills man får möta Voldemort.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet var roligt men svårt för att man kunde inte veta vad som var farligt i början och det var svåra kontroller men det var ett mycket prisvärt spel. Det var mycket bättre grafik på detta spelet än på dom andra Harry Potter spelen. Det var en härlig känsla av magi hela spelet igenom.

Betyg till spelet
Grafiken var strålande det kändes vekligen som man var en del av spelet.. Ett tips när man spelar var att använda lurar så att ingen stör för då var spelkänslan total. Det var lätt att sätta sig in i spelet. Det enda som var svårt var att ingen i början visade hur man gjorde. Det var ett mycket prisvärt spel. Om ni ska köpa något spel så är detta det ni ska köpa.

Totalbetyg: 8.8 Ljud: 9 Grafik: 9 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 8