Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Half-Life: Counter-Strike

PC
Half-Life: Counter-Strike
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    8 november 2000
  • Utvecklare
    The Counter-Strike Team
  • Antal ägare
    692
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.5 7.8

Speltest av Tempest

Inskickad av Tempest den 31/05 -05 16:07

Handling / story / vad man gör i spelet
Counter-Strike är ett action spel där man krigar mot varrandra. Det finns två lag terrorister och ct(Counter Terrorist). ct är de goda och terroristerna är då de onda. Terroristernas uppgift är att planta C4 bomben som nån i terro laget har. Ibland har terroristerna tagit gisslan så då är deras uppgift också att stoppa ct från att befria gisslan. Ct(Counter Terrorist) främsta uppgifter är att sätta stopp för terroristerna. Ct gubbarna ska försöka desarmera C4 laddningen(bobmen) som terroristerna bär på. De ska också försöka befria gisslan som terroristerna har ibland(Det beror vilken bana man kör på). De beror på vilken bana det är. Men det räker inte bara med att alla ska göra sina uppgifter i sitt lag. Det gäller och döda alla i motståndar laget också. De som först dödar varran vinner omgången. Exempel om alla terrorister skjuter alla ct innan alla ct har hunnit skjuta alla terrorister vinner terroristerna.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker spelet är väldigt roligt med mycket fart i sig. Det är inte så jättenytt men det är ett otroligt roligt spel. Spelet är inte så jättevåldsamt och jag rekommenderar det från 11-12 år. Jag tycker alla som gillar action spel borde ha det här. Man måste köpa Half-Life för att kunna köra CS. Jag rekomenderar det här spelet och det är värrt 200-300kr.

Betyg till spelet
Grafiken är mycket bra. Spelet är inte sprillans nytt men har väldigt bra grafik i alla fall! Små detaljerna är ganska bra gjorda. Jag ger grafiken en 7a.
Spelkänslan är väldigt härlig. Det känns ganska värkligt när man kör. Jag ger spelkänslan en 7a.
Ljudet är väldigt härligt. Man hör stegen när man går framåt och man hör när man skjuter. Det låter väldigt värkligt. Jag ger ljudet en 10a.
Hållbarheten är också väldigt bra. Man tröttnar inte så lätt på det här spelet, utan man vill köra det om och om igen. Jag ger hållbarheten en 10a.

Totalbetyg: 8.5 Ljud: 10 Grafik: 7 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 7