Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Half-Life 2

PC
Half-Life 2
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    16 november 2004
  • Utvecklare
    Valve Software
  • Antal ägare
    653
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.2 9.5

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 07/07 -05 21:19

Handling / story / vad man gör i spelet
Du är Gordon Freeman, du ska rädda City 17 (En Stad) från utomjordingar. Allt började med att Gordon åkte med ett tåg som en fånge, alla i City 17 är fångar, men då plötsligt Presidenten gör en opration (Clean Up staden) poliser kommer från alla håll med batonger och slår ner alla du måste fly men blir omringad, då plötsligt en gammal vän från Black Mesa dyker upp och slår ner poliserna... Hon heter Alex. Gordon får uppdrag att komma från poliserna och rädda världen. Endas Gordon ser vad som händer med fångarna...

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker spelet är jätte bra gjort detaljerna på spelet är noga gjorda. Modellen i Half-Life 2 jag tycker är bäst gjord är Alex. För hon har ett sånt kollt snett bälte som är vid midjan och att man kan se hur brun hon är och så. Hitills tycker jag att Half-Life 2 är det bästa gjorda FPS-Spelet, jag vill liksom köra om alla banor hela tiden.

Betyg till spelet
Grafik: grafiken fick 10 för att alla modeller är så detalj rika i half-life 2 + att graviteten är väl gjord.
Spelkänsla: fick 10 för att man kan känna hur pistol rycker till när man skjuter och att det är så verkligt att man känner hur allt upplevs.
Ljud: fick 9 för att ibland tycker jag att visa ljud inte hör till föremålen, men annars tycker jag att ljudet dom gjort passar till mycket annat.
Hållbarhet: 10 för att första gången när jag körde half-life 2 på kvällen så han jag bara köra litte innan jag skulle sova så då satte jag väckar klockan på 06.00 och fortsatte då för att det var så hysteriskt roligt!

Totalbetyg: 9.8 Ljud: 9 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10