Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Habbo

PC
Habbo
  • Genre
    Simulator
  • Releasedatum
    Augusti 2000
  • Utvecklare
    Sulake Corporation
  • Antal ägare
    842
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
6.6 5.4

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 06/06 -10 14:52

Handling / story / vad man gör i spelet
Habbo är ett spel som spelas online med över 35000 medlemar. Är du en av dom? Iallafall så går habbo ut på att chatta, ha roligt och träffa nya vänner. Habbo finns i alla olika språk, som t.ex: Habbo.se, habbo.com, habbo.dk m.m. Du skapar din egen "gubbe" och går runt i en hel ny värld! Du kan leka lekar som t.ex: Fallande möbler, race, kick the ugly, poolattack osv. Man skapar sitt eget rum och köper möbler. Fast möbler köps av mynt, och mynt måste du köpa med egna pengar. Det finns mpånga olika rum på habbo. Som t.ex: Restaurang, nattklubb, skola, sisko och mycket, myckeet fler rum. Du spelar mest inomhus. Men du kan även vara lite ute. Duzz är HON som skapade habbo. Ibland får habbo känndisbesök och habbo har även mpnga roliga tävlingar som t.ex att man ska göra finast rum, kläder osv. Du kan vara tjej eller kille. Fast det är gräns på ålderna på habbo hotell. Men du kan bara skriva att du är 15 år eller så. Dom bryr sig inte om det egentligen. Så du behöver inte oroa dig om att du tex bli bannad ifrån habbo om dom får veta att du är t.ex 10 år.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att Habbo Hotell är ett väldigt roligt spel.

.:Bra med Habbo Hotell:.

Det bästa med habbo hotell är att man kan chatta med kompisar och även få nya kompisar. Du kan även göra eget rum och inreda. Det är även roligt med tävlingarna som hålls av Habbo.

.:Dålig med Habbo Hotell:.

Det dåliga med Habbo Hotell är att det inte finns något ljud och när man är portad jättelänge är det inte heller så roligt.

Betyg till spelet
Här kommer mina betyg till Habbo Hotell:

.:Grafik:.

Grafiken är bra, men inte "perfekt". Men det blir en 8a.

.:Spelkänsla:.

Spelkänslan är bra, det blir en 9a.''.:ljud:.

Det finns inget ljud på habbo. Eller jo, det finns lju i traxerja (Sterion). Det finns det ju lite musik i den. Men annars finns det ingen musik. Så det blir en 3a.

.:Hållbarhet:.

Hållbarheten är inte bra. För att när folk spammar så laggar datan skit mycket! Och ibland kan det hänga sig länge och då loggas man ut. Så hållbarheten är en2a.

Totalbetyg: 5.5 Ljud: 3 Grafik: 8 Hållbarhet: 2 Spelkänsla: 9