Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Habbo

PC
Habbo
  • Genre
    Simulator
  • Releasedatum
    Augusti 2000
  • Utvecklare
    Sulake Corporation
  • Antal ägare
    842
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
6.6 5.4

Speltest av HadeHC

Inskickad av HadeHC den 04/07 -07 11:54

Handling / story / vad man gör i spelet
Habbo är ett virtuellt onlinespel där man skapar en gubbe och går runt till andra hotellrum. Om du vill börja spela så kan du börja att gå in på www.habbo.se och registera dig. Du kan också skapa ett eget hotellrum och möta andra kompisar. Om du vill så kan du bli vän med dem och skicka lite meddelanden till dom. Det har också kommit 3 spel till habbo som heter Bubbel Trubbel, Battle ball och Snowstorm. Om man är riktigt bra på det att man kommer till topplistan så kan man få ett skinande fint emblem till det spelet. Dom kan synas brevid din habbogubbe. Det har också kommit en sida som kallas "Habbo-Home" som man kan skapa en egen hemsida till sin lilla habbo. Man kan också köpa mynt. Om du vill köpa mynt (Observera att detta kostar riktiga pengar) som du inte måste så ska du gå in på fliken "Mynt" och välja det betalsättet du vill ha. Katalogen hittar du när du är inne i ditt rum eller någon annans. Spelbiljetter kan man köpa med habbomynt. Det krävs 1 spelbiljett att hoppa i hopptornet och att tävla i Bubbeltrubbel. Med 2 spelbiljetter kan du spela Snowstorm och Battle Ball.

Vad jag tycker om spelet
Det är ju ganska bra det spelet enligt mig. Det är bara lite halvtaskigt med Hållbarheten för hotellet stänger söndag-torsdag klockan 01:00 och på fredag-lördag är det öppet hela tiden. Man kan inte heller vara inne så länge. Och så bombarderas det med meddelanden om man är länge inne. Men jag tycker det är en tummen upp.

Betyg till spelet
Grafik: Grafiken tycker jag är ganska bra. Ingen 3-D fast man måste inte ha det på varje spel. Även om många tycker det är dålig grafik så tänk efter. Mycket grafik är bra. Där ger jag den en sjua som mitt betyg.

Spelkänsla: Man fastnar i spelet helt enkelt! Om man vill sitta där i 5 minuter sitter man där 2 timmar. Det är ju så himla kul. Fastän man måste gå bort så vill man hålla sig kvar. Där ger jag det en sjua.

Ljud: Det var superdåligt innan traxmachine kom. Men när traxmachine kom och öste på med ljud har det kommit positivt! Man kan mixa egna låtar med den! Du kanske vill ha musik som passar till ett café? Det finns det. Men det får bli en tia.

Hållbarhet: Det är ju helt sanslöst! Det funkar! Hållbarheten är c.a 6 timmar om ingen annan loggar in och hycklar dig. Men herregud. Många timmar är det ju! Där ger jag det en nia.

Totalbetyg: 8.8 Ljud: 10 Grafik: 9 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 7