Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Habbo

PC
Habbo
  • Genre
    Simulator
  • Releasedatum
    Augusti 2000
  • Utvecklare
    Sulake Corporation
  • Antal ägare
    842
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
6.6 5.4

Speltest av Turbu_king

Inskickad av Turbu_king den 10/02 -07 23:37

Handling / story / vad man gör i spelet
Habbohotel är ett virituelt hotell där du ska skapa din lilla gubbe och gå runt i alla möjliga rum. Du kan träffa nya vänner, chatta eller bara ta det lugnt en stund. Det kostar inget att bli medlem men habbo-mynt (sidans valuta) kostar pengar. Och lite då och då släpper sulake ut "rariteter" som kostar 25mynt (ca 50kr). På habbo kan man även samla på sig "emblemer". Det är en liten bild av nåt som dyker upp brevid din gubbe. Habbo är en finsk idè som idag är en av värdens största community.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att habbo är ett jätte roligt spel som man kan sitta och spela i flera timmar. Det som jag tycker är väldigt coolt det är att hela siten är pixlad. Det vill säga gubbarna, väggarna, golven, möblerna ja, allt är pixlat. Så för att vara kort fattad: Habbo är ett roligt online spel som man kan spela på i timmar.

Betyg till spelet
Grafiken är helt underbar för att vara pixlad av någons händer. Det som jag blev förvånad över grafikmässigt är att man kan dansa och vinka med sin gubbe. Spelkänslan får ett högt betyg för att den är super och för att alla habbor är styrda av någon som sitter framför sin dator. Det ända ljudet på habbo är pipet från "konsolen". (Saken man skickar mejl ifrån). Hålbarheten får också ett högt och bra betyg.
Spelet finns till: PC. (Dator).

Totalbetyg: 7.5 Ljud: 5 Grafik: 9 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 8