Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Habbo

PC
Habbo
  • Genre
    Simulator
  • Releasedatum
    Augusti 2000
  • Utvecklare
    Sulake Corporation
  • Antal ägare
    842
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
6.6 5.4

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 25/05 -06 13:15

Handling / story / vad man gör i spelet
Habbo Hotel är en svår sida med simpel handling; Skaffa vänner. Du spelar en liten ihoptryckt figur som du kan ändra frisyr och kläder på. Sedan går du runt i olika rum och skaffar vänner.
Du kan även göra ett eget rum, som du döper och smyckar med möbler och tapet. Men; För att kunna köpa möbler och tapet behöver du habbomynt. Du köper alltså detta, som ett IKEA ungefär. Och i sin tur kostar habbomynt RIKTIGA pengar, som du beställer via telefon eller internetgiro. Ett habbomynt kostar mellan ca 1-2 svenska riktiga kronor, beroende på hur mycket habbomynt du köper. Ju mer möbler du har, desto mer popularitet får du. Denna sida är ett perfekt ställe att klä ut sig till någon annan, perfekt för pedofiler och liknande.

Vad jag tycker om spelet
Denna sida är fullkomligt onödig enligt mig. Problemet är ju att om man vill bli populär behöver man pengar, och frågan är om man vill lägga ner sina pengar på sådant som till slut inte kommer vara populärt längre!?
Enligt många är teknologin fantastisk på denna hemsida, men om sanningen ska fram är det mycket enkelt att fixa detta. Enligt mig tycker jag Habbo ska läggas ner, sidan bara lurar folk, både med männsikor och pengar. Om sidan ska vara kvar borde det vara större säkerhet när det gäller personerna, så att man inte ksriver ut felaktig information om sig själv, eller, ännu värre, klär ut sig till någon man hatar, vilket är mycket enkelt.

Betyg till spelet
Grafiken är jättedålig, men jag måste ändå säga att dessa små figurer som rör sig som man vill, är ganska bra gjorda.
Resten är uruselt. Spelkänslan försvinner så fort man får reda på det att man får betala för habbomynt, och falska info.
Ljudet är väldigt dåligt, man kunde väl ändå få höra ett litet surrande från habborna som pratar, eller fåglar som kvittrar eller vad som helst. Det enda ljud som finns är det entoniga pipet som kommer när man får ett meddelande.
Hållbarheten är nästan värst.
Blip.se:s 'Blipville' är lika bra (kanske lite mindre valmöjlighet), men på denna sida finns dessutom spel och mycket mer, och i 'Blipville' har du mycket mer klädmöjligheter.
Tack för mig!

Totalbetyg: 1.3 Ljud: 1 Grafik: 2 Hållbarhet: 1 Spelkänsla: 1