Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Habbo

PC
Habbo
  • Genre
    Simulator
  • Releasedatum
    Augusti 2000
  • Utvecklare
    Sulake Corporation
  • Antal ägare
    842
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
6.6 5.4

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 12/01 -06 21:32

Handling / story / vad man gör i spelet
På HabboHotel går man runt och chattar med vänner man kan få nya vänner. Man kan skaffa sig möbler genom att sms:a till hemsidan så köper man mynt för riktiga pengar så man får mynt att köpa möbler för. Akta er för HYCKLARE som frågar om lösenord hotar er och tar möbler. Spela på och ha kul man kan tyvärr bli beronde så om du bara får spela dator max en timme så är det här tyvärr inget för dig :'(.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker det är roligt spännande och man kan bli lycklig av att tjäna mynt.Man kan aldrig sluta babbla om det.Och man kan prata med sina riktiga vänner om det så försök inyte att sluta tjata på dina vänner om att skaffa haboo det är super kul! Så ta nu och sätt igång datorn och börja spela på HabboHotel! P.S det är Gratis D.S ( om du bryter mort habbo principen kan du bli portat cirka en vecka!

Betyg till spelet
Det är ett jätte roligt spel som man aldrig vill sluta spela. man kan spela hela tiden ( när man ej e i skolan ) ett tips är att prata om det i skolan det är jätte skoj jag säger samma sak hela tiden :P men vad ska man skriva? Hoppas ni har det kul på habbohotel jag tycker att habbo skulle få 99,99%

Totalbetyg: 7.5 Ljud: 5 Grafik: 8 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 7