Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Guitar Hero III: Legends of Rock

PC
Guitar Hero III: Legends of Rock
  • Genre
    Simulator
  • Releasedatum
    23 november 2007
  • Utvecklare
    Aspyr, Activision
  • Antal ägare
    40
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.4 9.3

Speltest av molle_man972

Inskickad av molle_man972 den 07/01 -09 08:55

Handling / story / vad man gör i spelet
Skapare : Aspyr, Activision
Genre : Simulator
Release : 23/11 07

Du börjar som ett vanligt band men en gång när de kollade på TV och såg att det var Turné och då tänkte dem att de kunde spela. Där börjar ett äventyr över hela världen för att nå toppen och bli ett världskänt rockband. Du spelar även tävlingar mot Slash och visa andra gitarrister.

Min favoritgitarrist är Axel Steel. Det finns även såna som Slash, Lars Umulat och flera andra. Jag gillar grafiken på karaktärerna fast mina vänner inte gillar den alls. Du kommer spela på många turnéer i många länder. Jag gillar de flesta turnéerna.

Jag tycker låtarna är jättebra särskilt de här, Slow Ride, Minus Celsius, Barracuda och When You Were Young. Jag har många fler favoriter men detta var bara några av dem.

Det finns fyra svårighets grader. Easy använder du bara grön, gul och röd. Medium använder du bara grön, blå, röd och gul. Hard använder du alla. Expert använder du alla fast det går snabbare än hard.

Vad jag tycker om spelet
Jag gillar verklig detta spel, jag har bara spelat det hos min kompis. Jag önskade mig det innan men jag fick GH4 istället och det var bättre men jag älskar fortfarande detta spelet. Jag önskade mig detta sen på sommarlovet när jag spelade det hos min kompis då. Det jag gillade speciellt var ljudet som nog alla gör.

Ljudet är extremt skönt, de har verkligen fått till ljudet perfekt. Grafiken är också något som jag verkligen gillar, jag gillar hur personerna på scenen ser ut men det gör inte mina vänner såklart. Hållbarheten är också superbra, man kan nästan spela det hur länge som helst jämfört med andra spel jag har spelat. Riktigt skönt spel om ni frågar mig.

Betyg till spelet
¤Grafik¤
Grafiken är något av det jag gillar bäst i spelet, jag gillar personerna på scenens grafik som sagt och allt annat är också snyggt. Grafiken får en 10 av mig.

¤Spelkänslan¤
Spelkänslan är också jättebra. Grafiken var ju jättebra och grafiken påverkar detta så spelkänslan får en 10.

¤Ljud¤
Ljudet är absolut det bästa i spelet men det är ju ett musikspel så musiken måste vara bra då. De har verkligen fått till ljudet som sagt så ljudet ger jag en stor 10.

¤Hållbarheten¤
Hållbarheten är också världsbra, man kan verkligen sitta i flera timmar och bara spela med gitarren och nynna med munnen. Hållbarheten får en 10 den också.

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10