Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Guild Wars

PC
Guild Wars
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    28 april 2005
  • Utvecklare
    Pan vision
  • Antal ägare
    217
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.3 9.6

Speltest av Martinio

Inskickad av Martinio den 22/10 -05 13:39

Handling / story / vad man gör i spelet
Guild wars går ut på att rädda landet Ascalon från den stora Charr armén. Det är till en början lätt när man är i första världen i det ascalon där inga Charr vandrar fritt. Men när man valt en till skill så kan man ta sig till old ascalon där allt blivit förstört av charr armen. Det är då man ska försvara ascalon i flera olika uppdrag, slag mm det första slag man råkar ut för är ''The Great Northenwall'' där du ska försvara den mur som håller Charr armén i shack och så att dom inte tar sig in i ascalon city och resten av ascalon.

Vad jag tycker om spelet
Jag älskar spelet Guild Wars det är det bästa spel jag någon sin köpt ångrar att jag inte köpte special edition. Det ända jag är lite missnöjd med är att bergen ibland kan bli lite konstiga när man går nära dom som tex att det ser lite ut som Runescape specielt i Kryta där det är fullt av berg med gräs på då ser det riktigt dåligt ut.Men sen är det inget mer fel på spelet allt är riktigt grymt.

Betyg till spelet
Spelet fick en nia i grafik för det där med bergen att dom kan se lite runescape aktiga ut ibland och då blir man lite shockad när allt annat är så bra och det så dåligt.

Spelkänslan är grym när jag spelar ibland och har en tunn armor på mig uppe i dom is täckta bergen så kan jag känna kylan som är där och leva sig lite in i spelet när man slåss mot monster och sånt.

Ljudet och musiken och allt som hör till det är riktigt bra älskar musiken och bakgrunds ljudet som t ex fåglar, vind mm.

Hållbarheten är riktigt bra men det kan bli lite laggigt med servern ibland så det blir en nia där också på grund av att servern laggar ibland.

Totalbetyg: 9.5 Ljud: 10 Grafik: 9 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 10