Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inGrand Theft Auto: San Andreas

PC
Grand Theft Auto: San Andreas
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  10 juni 2005
 • Utvecklare
  Rockstar North
 • Antal ägare
  743
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9 8.5

Speltest av gogo

Inskickad av gogo den 19/09 -08 20:08

Handling / story / vad man gör i spelet
Du spelar som Carl Johnson, mer känd som CJ. Man spelar i städerna Los Santos,San Fierro och Las Venturas. I spelet ska man mest göra uppdrag. De flesta uppdrag går ut på att döda en viss person. Du har åker mest med ett gäng och ska döda ett annat gäng. Du åker oftast med Sweet och Big Smoke. Man kan köpa kläder,vapen,hus m.m. Man får också köra många fordont.ex bilar, flygplan, helikopter, tåg, båtar m.m. Man kan också andvända jetpacks och annat sånt.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är mycket bra. Bra handling och allt. Mycket bättre än Grand Theft Auto Vice City för att det är mycket bättre grafik,bättre handling,bättre ljud och framför allt att man kan simma! Äntligen dör man inte bara man ramlar ner i vattnet. Staden var mycket bättre än den förra staden för att den är mycket finare och coolare.

Betyg till spelet
Grafik.

Grafiken tycker jag är inte så jätte bra men inte dåligt heller. Man kan se små bucklor på personerna och ansiktet är lite suddigt men att vara för 2004 så tycker jag att den är väldigt bra så därför ger jag den en 9:a.

Spelkänslan.

Spelkänslan tycker jag är mycket bra. Man kommer verkligen in i spelet när man spelar och vill inte släppa spelet.Därför ger jag spelkänslan en 10:a.

Ljud

Ljudet är väldigt bra det hörs när man kör i bilen och när man skjuter vilken pistol det är. Lite dåliga sånger i radion ibland men mest bra så därför ger jag ljudet en 9:a.

Hållbarhet.

Hållbarheten är väldigt bra. När man har kört klart spelet så är man en mycket rik person så man kan göra mycket. Som i Grand Theft Auto har det nästan alltid varit att man kan köra fritt och bara döda,köra bil och allt annat. Vill man inte köra det så kan registrera sig på Rockstar så kan man köra online. Därför ger jag hållbarheten en 10.

Totalbetyg: 9.5 Ljud: 9 Grafik: 9 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10