Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inGone Home

PC
Gone Home
 • Genre
  Äventyr
 • Releasedatum
  15 augusti 2013
 • Utvecklare
  The Fullbright Company
 • Antal ägare
  1
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
10 8.3

Speltest av sera97

Inskickad av sera97 den 11/02 -14 06:49

Handling / story / vad man gör i spelet
Gone Home är ett first person spel som utspelar sig den 7 juni 1995. Man spelar som den 20-åriga collegetjejen Katie som precis kommit hem ifrån en jorden runt resa. När hon kommer hem upptäcker hon att alla i hennes familj är spårlöst försvunna, och genom att söka igenom huset och undersöka allt som finns där får man storyn att falla på plats. Man dras in i ett komplicerat kärleksdrama med krossade hjärtan och övernaturliga fenomen...

Vad jag tycker om spelet
Gone Home är ett av de allra bästa äventyrsspel jag spelat. Storyn är bland de bättre jag upplevt i ett spel och man sitter som på nålar hela tiden man spelar och det enda man vill är att få klarhet i vad som hänt med familjen. Spelet ger ett bra helhetsintryck och detta är definitivt ett spel som jag kommer rekommendera många att testa.

Betyg till spelet
Grafik: 8 - Spelet är utvecklat med ganska låg budget, och detta märks ibland, då det inte finns några speglar och det inte går att se ut genom fönstren i huset. Skuggor och rörliga objekt har ibland en tendens att bli lite pixliga. Men med tanke på att "The Fullbright Company" är ett litet företag så är det bra gjort.

Spelkänsla: 10 - Som jag skrivit tidigare så är detta bland de bästa spelen jag spelat. Man rycks verkligen med i spelet och det känns som om det är man själv som upplever händelserna på spelet. Man har helt enkelt gåshud genom hela spelet.

Ljud: 9 - Ljudet är fantastiskt bra och det ger en extra krydda till spelandet. När man undersöker vissa objekt spelas en kort ljudfrekvens upp där huvudkaraktärens syster berättar om vad som hänt medan man var bortrest och det är just dessa klipp som gör att spelet blir så spännande som det faktiskt är.

Hållbarhet: 6 - Man är väldigt begränsad i spelet. Då man är i ett väldigt litet hus och har faktiskt ganska få möjligheter i det, så det tar faktiskt inte mer än en timme att spela igenom hela spelet. Men spelet är så bra gjort och handlingen är så pass bra att man kan spela om spelet hur många gånger som helst.

Totalbetyg: 8.3 Ljud: 9 Grafik: 8 Hållbarhet: 6 Spelkänsla: 10