Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











FIFA Football 2005

PC
FIFA Football 2005
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
    8 oktober 2004
  • Utvecklare
    EA Canada
  • Antal ägare
    188
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.1 8.5

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 15/10 -06 12:37

Handling / story / vad man gör i spelet
Fifa 2005 är ett spel från EA Sports. Det har skapats många fifa spel förut det första är fifa 94 och sen har det gått ända fram till fifa 2005. I spelet finns massor av olika alternativ du som är nybörjare kanske ska börja med att köra träningsläget och när du är redo kan du inleda en karriär där kan du välja vad du ska heta som tränare och sen kommer du fram till en ruta där du kan uppgradera olika personaler t.ex Anfallstränare och Försvarstränare. Du får mer uppgraderings poäng för varje match du vinner. Och efter varje match kan du se hur din status går upp eller ner. Om du kommer till för låga procent kan du bli avskedad från din post. Om du klarar det så kan du kan du köra femton säsonger med lag från olika ligor och spela liga och cuper. Ju bättre ditt ryckte blir desto större klubbar kan vissa sitt intresse för dig. Den första säsongen är du kanske ett lag från Allsvenskan och nästan säsong om llt gått bra kan du kanske få spela Engelska division 1. Det finns även en affär i Fifa 2005 där kan man köpa tredje matchställ och annat. Om du vinner nåt får du mer poäng att köpa för. Jag rekommenderar det här spelet om man gillar fotboll.

Vad jag tycker om spelet
Spelet är jättebra. Man kan spela olika ligor och allt. Den nya first touch funktionen är bra för du kan man skjuta iväg bollen på volley. Man kan va ganska många ligor och det finns en del turneringar man kan spela. Det är riktigt bra med träningsläga för då kan man finslipa sinna kunskaper så att man kan vara redo att möta dom stora lagen.

Betyg till spelet
Grafiken beror på vad man har för dator det är inte så bra att ha en dator som inte uppfyller det man ska ha för att spelet ska gå perfekt. men det ska nog inte vara några problem om man ställer in lite lägre grafik.

Spelkänslan får en åtta för att det är riktigt kul att köra spelet lagen är många spänningen blir högre om man köra på svårare svårighetsgrad.

Ljudet är godkännt det låter ganska bra och det beror säkert också på va man har för dator.

Hållbarheten tycker ja är bra ja har haft spelet i cirka ett och ett halvt år och det går bra.

Totalbetyg: 7.8 Ljud: 7 Grafik: 7 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 8