Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Far Cry

PC
Far Cry
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    26 mars 2004
  • Utvecklare
    Crytek
  • Antal ägare
    360
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.5 8.9

Speltest av Perluck

Inskickad av Perluck den 01/01 -06 22:32

Handling / story / vad man gör i spelet
Ditt namn är Jack Carver som är ute och seglar och tror att han har sett allt i stilla havet. Men hittar öar där och hans medhjälpare åker och utforskar öarna men snart när hon har åkt så sprängs segelbåten och Jack börjar simma i land vid öarna.Och dyker in i en havs grotta och kommer up i kloakerna.Jack följer vägarna i kloakerna och hör en gubbe skrika mot en soldat att du är på ön.Du fortsätter in i et rum där du du ser en video telefon på ett bord,en man i telefonen säger hallå,hallå jag vet att du är där jag har spårat dig när du kom till öarna,du frågar vem han är och han säger:den som ska hjälpa dig Jack tror inte först på honom men sedan har han inget val och lyssnar.Ditt uppdrag är att hitta din medhjälpare som åkte till öarna.
Din vän i telefonen ger dig uppdrag och hjälper dig at lösa problem.I ditt första uppdrag ska du till ett förstört skepp nära öarna då du hör fienderna prata om att dom ska flytta medhjälparen till nått som heter Bunker då sätter du igång och tar en båt och stannar på den ön där Bunkern är då du inte bara träffar människor utan muterade djur som har samma organer som en människa.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är helt otroligt med tanke på djungel miljöerna i spelet och att gömma sig är en viktig sak i spelet.
t.e.x när du smyger kan du kasta stenar åt ett håll då tror fienderna att du e där vart du kastade stenarna vilket då är chansen för dig att döda dom.Under spelet så möter du monster dom tycker jag e roliga och lite läskiga.

Betyg till spelet
Grafiken i spelet får en tia för grafiken är mycket bra och bjuder på massor av djungel effekter och inte bara det allting är så bra gjort under nätterna på spelet.Ljudet i
spelet får också en tia för det passar helt perfekt och monster ljuden är helt otroliga och skrämer upp en.Spelkänslan får en tia för det är helt otrolig när man sitter och kör detta spel det känns som om det är på riktigt.Hållbarheten får en tia för det finns olika svårighetsgrader och 20 stycken helt otroliga uppdrag

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10