Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Far Cry

PC
Far Cry
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    26 mars 2004
  • Utvecklare
    Crytek
  • Antal ägare
    360
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.5 8.9

Speltest av Land_driver

Inskickad av Land_driver den 25/08 -05 10:34

Handling / story / vad man gör i spelet
Du spelar den vältränade Jack Carver, som under sin segelbåtsemester blir bestjuten av en rocket-launcher. Av båten blir inget kvar förutom vrakdelar, och Jack tvingas simma in till land och får senare kontakt med Doyle via mobiltelefon. Doyle guidar dig genom spelet, varför han gör det får du reda på i slutet av spelet.

Vad jag tycker om spelet
Far Cry är det bästa spel jag spelat (hittils). Det må vara lite småkusligt första gången men det tycker jag spel ska vara. Det är bra med alla dessa vapen som man känner igen från de flesta actionspel på marknaden t.ex CAR-15 (M4-carbine) som finns i nästan alla nya spel. Man får en spelkänsla utan dess like. Bästa spelet.

Betyg till spelet
-Grafiken är hel underbar (beroende på grafikkort), med alla skuggor och konturer och inte minst alla människor och monster, hur deras anskiten formas efter deras snack.
-Spelkänslan är jätteviktig i stora spel, och crytech har lyckats med det väldigt bra. Även fast man varvat spelet 4-6 gånger tröttnar man aldrig. Och fiende-gubbarna dör vid skott i huvudet precis som de ska göra.
- Ljudet i spelet är super! Alla monster-, vapen- och explosionsljud låter verkligen verkliga till skilnad från vissa spel.
- Hållbarheten är i världsklass... mer kan jag inte skriva.

Totalbetyg: 9.5 Ljud: 9 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 9