Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Far Cry

PC
Far Cry
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    26 mars 2004
  • Utvecklare
    Crytek
  • Antal ägare
    360
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.5 8.9

Speltest av frusciantee

Inskickad av frusciantee den 10/06 -05 15:54

Handling / story / vad man gör i spelet
Detta spel handlar om en föredetta elitsoldat vid namn Jack Carver som efter mystiska omständigheter hamnar på en ö i tropikerna. I början av spelet får man reda på hur man ska röra sej och storyn bakom varför man är där. Efter detta börjar man smyga runt och upptäcker att hela ön är full av legosoldater som mer än gärna skjuter på dej. Till ditt förfogande i början har du en pistol, en kniv och en skyddsväst som är mycket användbar. Nu gäller det alltså att fortsätta smyga runt och döda dessa legosldater. Men efter ett tag märker man att det inte bara är legosoldater på ön utan något mer skrämmande...

Vad jag tycker om spelet
Helt klart ett av dom bästa spel jag spelat. Grafiken är i Världsklass och spelkänslan vet jag inte ens om man kan beskriva. Ett superb spel som jag rekommenderar starkt till alla som har testat t.ex. Half-Life eller Doom 3 eller kanske nåt annat spel i FPS-genren. Ett spel som är minst lika skrämmande som Half-Life 2 om inte mer.

Betyg till spelet
Ja, med en slående grafik som nästan måste köras på monsterdator och med en story som håller utan att behöva bli tråkig eller enkel kan det bara bli ett mästar spel. Med detta är ju min åsikt. Detta enda tips jag kan ge är att sitt inte och spela detta spel klockan 2-3 på natten i ett mörkt rum för det är inte i samma stil som The Sims. Om ni nu mot förmodan skulle göra detta så skyll inte på mej sen, jag varna er.

Totalbetyg: 9.5 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 10