Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Fable: The Lost Chapters

PC
Fable: The Lost Chapters
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    23 september 2005
  • Utvecklare
    Lionhead Studios
  • Antal ägare
    157
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.5 8.5

Speltest av camp21

Inskickad av camp21 den 04/05 -06 22:07

Handling / story / vad man gör i spelet
Fable: The lost chapters, är ett spel där man kan göra många olika saker t.ex göra quest, döda monster och få exp, vara tjuv, köpa vapen och utrustningar som är olika bra, stjäla saker, gifta sig, Köpa hus, Hyra ut hus, prata med folk, köpa presenter och ge bort på någons födelsedag och mycket mera. När man dödar fiender (Banditer, Monster, Insäkter och Undead) ligger det kvar efter kroppen små lyssande saker. Om man tar dom får man exp. När man får exp går man ett litet steg emot en ny level ungefär, som i alla andra spel. Och ju mer exp man får, så får man något som heter ``General´´ som man kan satsa på olika saker t.ex Trollformler, Blir starkare, snabbare med svärd, Mer i liv, Prick säkrare med pill båge, Bättre på att vara tjuv och sno saker, Tåla mer slag och mer. Man har en egen ``personality´´ Där det står om man är god eller ond, om man är känd och mer sånt. Det skilljer om man är god eller ond på utssendet, om man är ond får man horn och blir lite flint skalig och får svart hår, man får röda ögon och det kommer röd rök efter sig. Om man är god så får man en gloria översig, man blir ljus hårig och blå ögd. Man kan i olika städer klippa håret hos en frisör. Det finns också tatueringar som man kan ha och få i tatuerings affärer. Då blir folk lite räddare för en.
Handling:
Man är en pojke i början som bor i en lite by med sin syster, mamma och pappa och man bor i ett hus. Sin syster fyller år och pappan vill att man ska köpa pressent till henne. Då måste man vara snäll och och göra goda saker så får man 1 mynt ifrån sin pappa för man har varit snäll. När man har samlat ihop pengar till pressenten så köper man en chocklad ask till henne. Hon blir glad och börjar äta. Precis då kommer springande en bonde in i grinden till byn och skriker. ``BANDITER´´ Och då får han en pill rakt igenom hjärtat och rammlar ihop. Bakom honom kommer jätte många banditer springande mot byn. Pojken hinner gömma sig men dom tog hans syster och hans mamma. Dödade alla i byn och hans pappa. Det var så att banditerna gjorde så för att hitta pojken, Dom hade hört en spå gumma spå att en pojke skulle bli en stor krigare när han blev stor, Han skulle sätta fred i landet och utplåna det onda i världen. Så börjar spelet Fable: The lost chapters.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är ett underbart spel. Jag gillar det för att man kan göra så mycket olika saker. Jag kan inte sluta spela det ibland. Det ända som är lite dåligt är att alla quest inte är svåra. Man skulle kuna vilja välja hard men man kan
inte välja hur svårt det ska vara i början. Och spelet tar slut så snappt, det finns inte så många quest man kan göra.

Betyg till spelet
Grafiken är ganska bra. Grafiken är ungefär som WoW fast lite bättre. Så därför får den en 7:a
Spelkänslan är ganska bra. Man känner inte direkt att man är själv är med i spelet men ändå. Det får också en 7:a
Ljudet är mitt i mellan bra. Men jag ger den en 8:a för att ljudet är så bra om man har surround ljud 5.1
Hållbarheten är väldigt bra. jag spelade i minst 2-3 veckor innan jag trötnade. Så jag ger hållbarheten en 8:a

Totalbetyg: 7.5 Ljud: 8 Grafik: 7 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 7