Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Fable: The Lost Chapters

PC
Fable: The Lost Chapters
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    23 september 2005
  • Utvecklare
    Lionhead Studios
  • Antal ägare
    157
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.5 8.5

Speltest av bartsimpson1

Inskickad av bartsimpson1 den 14/12 -05 16:19

Handling / story / vad man gör i spelet
Du får börja som en liten pojke i byn Oakvale, sedan börjar du en konversation med din far. Han säger att det är din systers födelsedag och att du ska köpa henne en present, sedan säger han att du får springa runt i staden och göra goda gärningar men du kan också göra onda gärningar. Sedan kommer du köpa choklad av en farbror för 3 guld och sen så ska du ge chokladen till din syster. Sen kommer du till en scen då staden blir attackerad av banditer och då kommer en kille som heter Maze och räddar dig och tar dig till Heroes Guild och sen börjar alla dina äventyr och du kommer att göra questar.

Vad jag tycker om spelet
Spelet är bra och roligt, men till slut är spelet lite sådär, jag har klarat spelet 9 gånger och på en av dem gubbarna har jag så mycket pengar som man kan ha men det är extremt kul i början. Jag har hjälpt ganska många med en massa saker som hur man får pengar och dom tycker att Fable:The Lost Chapters är kul, iallafall nästan alla.

Betyg till spelet
Grafiken är bra men det rycker ibland så jag ger det en 9. Spelkänslan är underbar, eftersom man är inte bunden till att göra något speciellt och det är kul. Så om man gör en quest så kan man bara gå därifrån och sen komma tillbaka och fortsätta questen. Ljudet är bra och bra musik är det också. Det dåliga är att man inte kan prata och att man inte kan höra andra prata efter att man har klarat spelet. Hållbarheten är bra i början men sämre i slutet.

Totalbetyg: 8.5 Ljud: 8 Grafik: 9 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 10