Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inEuro Truck Simulator: Gold Edition

PC
Euro Truck Simulator: Gold Edition
 • Genre
  Simulator
 • Releasedatum
  24 juni 2010
 • Utvecklare
  SCS Software
 • Antal ägare
  3
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.3 8.2

Fler fusk

Tips

Inskickat av Silver_ den 27/11 -10 16:48

När du ska åka färja över till England så kostar det ju mycket för att åka. Jag ska nu tala om hur man kommer till England utan att ta färjan och bli av med så himla mycket pengar:

1) När du kommer till den Franska hamnen så vet du ju att du ska svänga vänster åt färjans håll, men nu ska du svänga åt det helt motsatta hållet, höger. Sikta in dig på husen längst bort. Då kommer du att se en liten liten liten gång. Kör däråt.

2) När du kommit till den lilla gången kommer en krånglig sak, du ska försöka komma igenom där. Ett lättare tips är att använda vinkel "3" så ser du allt uppifrån vilket blir lättare och se. Att komma igenom ska inte vara så svårt så att när du kommit igenom den lilla öppningen så ska du åka mot stranden som du kommer se mitt framför dig.

3) Åk ut på stranden och nu kommer du att åka ner på vattnet. Först kommer det att se lite tokigt ut men sen kommer man se det man ska se. Du kommer nu åka på vattnet med lastbilen! Kolla på kartan som du får upp genom att klicka på "M" och kör rakt mot England (på vattnet).

4) När du ser Englands hamn så ska du försöka hitta landuppgången där du ska köra upp på. Den finns bredvid den stora färjan. Kör upp på uppgången och... Nu har du kommit till England helt enkelt på ett coolt sätt och utan att behöva betala massor av stålar!

Lycka till!

Fusket har betyget 6 (1 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.