Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Enter the Matrix

PC
Enter the Matrix
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    15 maj 2003
  • Utvecklare
    Shiny Entertainment
  • Antal ägare
    166
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.5 8.6

Speltest av Eri_the_best

Inskickad av Eri_the_best den 17/05 -05 14:44

Handling / story / vad man gör i spelet
Enter The Matrix är ett livfullt äventyr som är gjort på alla tre filmer.... man ska klara uppdrag m.m. Man får välja imellan Ghost och Neobe ..men tyvär så får man inte välja Neo , Trinity och Morpheus :( . Om man trycker på en knapp på tangentbordet (som jag inte vet vad den heter ) så går allt i sakta och man kan t e x springa på väggar!

Vad jag tycker om spelet
Spelet är bra ....man hör engelska röster t e x \"Have you been hurt?\" Och när man klarat nått uppdrag så blir dett nästan varje gång en liten film... och ibland till och med från filmen! Man kan bli väldigt fast i att spela OO :) ! Man kan va ungefär överallt t e x kloaker , hustak och vid en flygplats.

Betyg till spelet
Grafiken får en 9:a för att den är väldigt bra och det ser ganska värkligt ut. Spelkänslan får en 10:a (för som jag sa \"man kan sitta och spela ganska länge\") och sen gjör de väldigt coola slag. Ljudet får också en 10:a för att det är ibland ganska läskig musik . : }. Hållbarheten får en 8:a för att det är såklart roligt men ibland KAN det bli lite långtråkigt!

Totalbetyg: 9.3 Ljud: 10 Grafik: 9 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 10