Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Empire: Total War

PC
Empire: Total War
  • Genre
    Strategi
  • Releasedatum
    4 mars 2009
  • Utvecklare
    Creative Assembly
  • Antal ägare
    32
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.5 9.3

Fler fusk

Tips

Inskickat av kappellhoff den 05/07 -10 13:50

Hur man bör göra om man spelar som Spanien:

Skulle tro att de flesta här som gett sig på att lira med Spanien har märkt att den sittande kungen i början av spelet är en ren katastrof rent ut sagt. Det är svårt att få ordning på ekonomin och även landets prestige skadas av kungens inkompetens.

Ett enkelt sätt att dock göra landet mer lättspelat i början är att börja spelet med att provocera fram en revolution i landet. För att provocera fram revolutionen skall du först flytta ut alla trupper från Madrid.

Sedan höjer du alla skatter till maxnivån inom Europa. Vill du slippa upplopp i dina övriga europeiska besittningar kan du låta dessa slippa betala skatt under tiden. Du kan även se till att samtidigt sätta en riktigt inkompetent person på posten som justitieminister då det kommer att öka på folkets missnöje ännu mera.

Efter 3 rundor kommer förmodligen en revolution att bryta ut i Spanien. Det ända du då behöver göra är att ta rebellernas sida och inta Madrid. Lyckas du med det (det är inte svårt alls) kommer landet att omorganiseras till en republik och bli betydligt mer lättskött och effektivt på alla sätt och vis jämfört med om man försöker hålla fast vid monarkin som råder i början av spelet.

Fusket har betyget 10 (1 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.