Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Empire Earth: The Art of Conquest

PC
Empire Earth: The Art of Conquest
  • Genre
    Strategi
  • Releasedatum
    4 oktober 2002
  • Utvecklare
    Sierra Entertainment, Mad Doc Software
  • Antal ägare
    125
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.3 8

Speltest av Andromeda

Inskickad av Andromeda den 18/10 -08 22:34

Handling / story / vad man gör i spelet
Spelet är ett "expansion-pack" på spelet Empire Earth, det är nästan likadant men det finns vissa uppgraderingar och liknande saker som inte finns med i Empire Earth.

Spelet handlar om tre kampanjer, en romersk kampanj, en från andra världskriget och en från cirka 2020 talet i Ryssland. På dessa kampanjer ska man bygga upp civilisationer och utföra uppdrag. Man kan även spela fritt, bygga upp en civilisation och strida mot andra.

Man kan även spela online, men tyvärr lade Sierra (skaparna för Empire Earth) ner Empire Earth och Empire Earth the Art of Conquest servrarna.

Vad jag tycker om spelet
Spelet är ett vanligt commander/strategi spel, men man kan ha mer tidsåldrar/eror än i andra spel, som tillexempel Age of Empires III då man bara spelar på ca 1500 - 1700 talet.

Fastän att spelet är som andra spel, så är det riktigt roligt. Många commander spel handlar bara om att döda, men här får man gå igenom riktiga historiska händelser, förutom när man spelar i framtiden förstås!

Betyg till spelet
Spelet är som sagt riktigt roligt, men grafiken är inte den bästa. Alla arbetare och militärer man använder har riktigt konstiga from, på både kropp och ansikte. De som man använde på hästar har helt raka ben.
Fast byggnader, stridsvagnar och liknande maskiner ser väldigt bra ut.

Spelkänslan är enorm! Det är ett väldigt enkelt spel, som man lär sig snabbt, men det är även ett spel som man verkligen kommer att tycka om.

Ljudet är rätt så bra, men det kan hända ibland att många ljud försvinner, ljuden används då bara om man tittar på saken som gör ljudet.

Hållbarheten är också väldigt bra, det är inte ett spel du kommer att tröttna på i första laget.

Totalbetyg: 8 Ljud: 9 Grafik: 4 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 10