Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Empire Earth II

PC
Empire Earth II
  • Genre
    Strategi
  • Releasedatum
    26 april 2005
  • Utvecklare
    Mad Doc Software
  • Antal ägare
    188
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.9 9.3

Speltest av bella

Inskickad av bella den 14/05 -05 04:34

Handling / story / vad man gör i spelet
När man spelar börjar man med en liten by som man ska utvekla till en stor stad. Under tidens gång skaffar man sig teknologi poäng som man andvänder för att utvekla sin by ock gå upp i åldrar. För at få teknologi poäng ska man bygga ett universiter. Det finns 15 olika åldrar. För att gå upp en ålder moste man bygga uppgradera sin nuvarande ålder 6 gånger inan man kan uppgradera åldern. Under tiden bygger man upp försvar och strits lager för att utplåna motståndarna. Den som står ensam kvar av alla är segraren.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker spelet är bra för att det är lätt att lära sig spelet och för att det finns så många olika svårighetsgrader att man inte kan klara det svåraste hur många år man än spelar det. När man startar spelet är det lätt att glömma tid och rum och bara sväva i spelets värd. Ett bra spel för slla som gillar strategi.

Betyg till spelet
Jag tycker deta är det nuvarande bästa strategi spelet. hållbarheten i spelet är väldigt lång man skulle kunna spela det i många år. Ljudet är väldigt passande till miljön i spelet lugnt och skönt så länge det inte är strid på gång. Grafiken är mycket detaljerad och är rätt så värkilghetstrogen. spelkänstan är bra och det hännder saker hella tiden. jag ger spelet ett samanlagt betyg på 9/10

Totalbetyg: 9 Ljud: 8 Grafik: 9 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 9