Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inDiablo II: Lord of Destruction

PC
Diablo II: Lord of Destruction
 • Genre
  Rollspel
 • Releasedatum
  29 juni 2001
 • Utvecklare
  Blizzard North
 • Antal ägare
  1021
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.7 8.3

Speltest av Triforce

Inskickad av Triforce den 01/07 -04 12:06

Ett nytt kapitel till Diablo 2 har anlänt. Ännu en del i äventyret, ännu mer förbättringar...
Ofattbart mycket nytt, nya figurer, ny historia, bättre interface. I stort sett allt.

Det första man upptäcker efter den långa installationsprocessen (mer om det senare), är den förbättrade upplösningen. Omedelbart låter ett lyft från 640x480 till 800x600 inte så mycket, men kors vad överraskad man blir när spelet startar. Inte nog med att den ofattbart grumliga grafiken är försvunnen, de monster jag tidigare uppfattade som dåligt designade verkar nu vara riktigt snygga.

Det har tillkommit massor av ny utrustning i Lord of Destruction. Varje figurklass inklusive de två nya har fått vapen som bara kan användas av dem och det har kommit en hel hög nya magiska runor att sätta in i socketed vapen.

Charms är en annan nyhet, det är små Saker du ska ha i ditt inventory för att få en bonus effekt. Appropå socketed items så har smeden i den nya byn Harrogath något av en belöning åt dig. Han vill göra en del av din utrustning socketed, och det gäller faktiskt också magiska rustningar och vapen. Inte några trista begränsningar som Charsi i Rogue Encampment la på sin belöning.

Den för vissa viktigaste nyheten i Lord of Destruction är de nya figurklasserna. Naturens förkämpe Druiden och skuggornas trofasta följeslagsare Lönnmärdaren (Assassin). Druiden påminner lite om Necromancern i det att han åkallar medhjälpare och har vissa magiska krafter.

Det som gör honom annorlunda är hans shapechange krafter. Han kan förvandla sig till en varulv och en björn, ulven får bonus till attack rating och attack speed, medan björnen får damage. Bägge får bonus till life, mest björnen.

I högre levels får varje form fler egenskaper, ulven får t.ex. rabies egenskapen som förgiftar fienden vid angrepp. Märk att druiden inte kan använda sina magiska krafter i djurform, han kan dock kalla andra djur till sin hjälp.

Detta spel kan man sitta med nästan hur länge som helst om man kör över internet, dock inte lika länge om man spelar emsam.

Totalbetyg: 9 Ljud: 8 Grafik: 8 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10