Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Diablo II

PC
Diablo II
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    30 juni 2000
  • Utvecklare
    Blizzard North
  • Antal ägare
    993
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.6 8.2

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 20/12 -09 21:30

Handling / story / vad man gör i spelet
I Diablo II ska man besegra den fruktade Diablo. Innan man kan göra det så måste man klara act 1, act 2, act 3 och act 4:s quests (uppdrag). När man har klarat ett uppdrag så får man en belöning av något slag, d.v.s. en medhjälpare, högre max hälsa etc.

I varje act finns det en boss. I act 1 finns Andariel, i act 2 finns Duriel, i act 3 finns Mephisto och i act 4 finns Diablo. När man har besegrat honom har man i stort sett klarat spelet, men det är inte över. Man kan spela i en svårighetsgrad som heter Nightmare. Man börjar om från början fast på en svårare grad (man behåller utrustningen). När man har klarat Nightmare så finns det en till svårighetsgrad. Hell (samma procedur den här gången)

Vad jag tycker om spelet
Det är ett riktigt beroendeframkallande spel. Jag vet det för att jag har spelat spelet sen jag var 6 år. Snyggt spel där man ser sin karaktär uppifrån. Man styr enkelt med musen och attackerar på samma sätt. Enkelt att lära sig och hyfsad grafik. Sköna ljudeffekter. Precis som ett spel ska vara. 'Snyggt jobbat' säger jag till Blizzard som har programmerat spelet.

Betyg till spelet
Grafik: Jämför man med dagens spel så är grafiken inte så bra, men när man tänker på hur gammalt spelet är så är det ganska bra i alla fall.

Spelkänsla: Här känns det nästan som man är sin valda karaktär. Snyggt!

Ljud: Som sagt, sköna ljudeffekter och passande bakgrundsmusik.

Hållbarhet: Det ser bra ut eftersom spelet redan hållt i flera år.

Totalbetyg: 8.5 Ljud: 9 Grafik: 7 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 10