Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Diablo II

PC
Diablo II
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    30 juni 2000
  • Utvecklare
    Blizzard North
  • Antal ägare
    993
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.6 8.2

Speltest av gta89

Inskickad av gta89 den 21/12 -05 23:48

Handling / story / vad man gör i spelet
Diablo II

Ett spel som man spelar om och om igen. Nu ska jag förklara för er som aldrig spelat det här spelet.

Diablo II; Diablo betyder ju djävulen eller nånting liknande. Men i alla fall så i det här spelet kan man göra: köpa egna vapen, alltså inte autotvapen, i alla fall kan man ha yxor och svärd och utrusting och pil-bågar mm.
Spelet kan man spela online med men det är inte alltid det funkar. Om du nu vill spela online så måste du vara berädd på att allt möjligt kanske kan hända. När man spelar online så om jag inte minns fel så har man vänner. När man alltså kör.

Diablo II är ett spel för de som gillar roll-spel och mycket monster spel och mm. Men det kan vara jobbigt att inte veta vilken väg man ska ta så mina råd är att gå den högra vägen först och vänstra efter den högra. Och i såna fall ska man inte bli orolig över vilken väg man ska ta. Men gör så som jag säger eller lyssna dig fram. Dina vänner kan inte hjälpa dig ännu. Men när du har kommit upp i en level om jag inte minns fel så kan du få vänner sen..

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker det är roligt och man tröttnar knappast, men man kan ju tröttna om man inte har mycket pengar och man inte har skölder som ni säkert vet att det finna att köpa. Och i de flesta Diablo spelen så är man en människa för det mesta. Om man inte hae spelat Lord of Destruction. Där kan man vara en varulv och en gorilla/apa...Ja det va det jag kunde säga.

Betyg till spelet
Grafik: inte världens bästa men den är väldigt bra. som jag tidigare sagt kan man ju inte se jätte små detaljer.

Spelkänsla: inte heller världens bästa men den är bra spelkänsla. Verkligen när man inte har någonting att göra så tycker jag ni kanske kan sitta där 15 - 20 Minuter. Och sen kan ni spela längre kanske dagen där på och spela jätte länge kanske?

Ljud: ganska bra; man hör knappt vad de säger men det finns alltid text "OBS" Den är på engelska.

Hållbarhet: det kan hacka ibland och så men resten är inte så farligt. "OBS" Det kan låta lite konstigt ibland men det är bara en liten stund det låter så ibland.

Skrivet den 21/12

Totalbetyg: 8.3 Ljud: 6 Grafik: 9 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 9